Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χωρίς ασφάλεια τηλεπικοινωνιών το Μαξίμου!

Βόμβα Βαλυράκη σχετικά με μη ασφαλείς επικοινωνίες του πρωθυπουργού!!!

Καταγγελία “βόμβα” από τον Σήφη Βαλυράκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι “το Μαξίμου θα πρέπει να ξέρει ότι το τηλεφωνικό κέντρο που έχει δεν είναι ασφαλές! Είχα τη δυνατότητα να ενημερώσω τον Γιώργο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό αλλά δεν συγκινήθηκε τότε το σύστημα”.

“Είναι διάτρητες οι επικοινωνίες και δεν ξέρω τι διαπραγματεύεται η Ελλάδα, με αδυναμία να έχει μυστικά” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Βαλυρακης υποστήριξε ότι η πραχώρηση του ΟΤΕ στη Siemens δίνει τη δυνατότητα σε χέρια αντιδίκου να έχει 24ωρη πρόσβαση στις επικοινωνίες μας.

Παράλληλα πρόσθεσε: “Με αφορμή την παρουσία μου εδώ και την κουβέντα μας και την αποστολή μηνυμάτων, βρέθηκα με μπλοκαρισμένη την ip address. Ο πάροχος μπλοκάρισε την ip address σε συγκεκριμένους αποδέκτες για να δυσκολέψει την επικοινωνία”.

Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι ένα ερώτημα που θα έπρεπε να είχε απαντηθεί προ πολλού καιρού, όταν πρώτοι εμείς είχαμε αναφερθεί στην μηδενική άμυνα και ασφάλεια του Μαξίμου σε υποκλοπές.
Βέβαια, η καταγγελία του κ. Βαλυράκη, ο οποίος αναφέρθηκε ονομαστικά στην ενημέρωση που έκανε στον Γιώργο Παπανδρέου και στη μηδενική αντίδραση που υπήρξε από τον τότε πρωθυπουργό, ο οποίος και δεν προχώρησε σε μέτρα διασφάλισης απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του, ενώ μεγαλύτερο θέμα τίθεται από την προστασία που θα έπρεπε να παρέχουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και, δυστυχώς, δεν ανταποκρίνονται σε αυτή τους την υποχρέωση...

Και όλοι μας, φυσικά, αντιλαμβανόμαστε πως εάν ο πρωθυπουργός της χώρας, ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε, δεν έχει ασφαλείς επικοινωνίες, τότε κάτι πολύ περισσότερο από σάπιο υπάρχει στο "βασίλειο της Δανιμαρκίας"... Μένει απλά να αναρωτηθούμε ποιοί και πως θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις πλέον ευαίσθητες πληροφορίες που διακινούνται από και προς το Μέγαρο Μαξίμου...

Τέλος, ρωτάμε: Τι λένε γι όλα αυτά οι κ.κ. Πανούσης και Ρουμπάτης της ΕΥΠ, που σύμφωνα με το νόμο έχει την ευθύνη για την ασφάλεια των Εθνικών επικοινωνιών;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Μα τι λέτε τώρα... Σιγά μην άκουγε τον Σήφη ο ΓΑΠ.... Ο ΓΑΠ και η ντιντιδοχασικλοπαρέα του άκουγαν κι εμπιστεύονταν τον Φώτη και τους πεΦΩΤΗΣμένους του γι αυτά τα θέματα... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ!!! ΣΩΣΤΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙΡΙΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΥΠ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΓΑΠ, ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ πεΦΩΤΗΣμένων ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΕΥΠ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ... ΧΑΧΑΧΑΧ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]