Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ή ο Γιούνκερ είναι ψεύτης ή όλη η ελληνική κυβέρνηση

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Τα αρνείται όλα ο κύριος Γιούνκερ. Ούτε αύξηση του ΦΠΑ σε φάρμακα ζήτησε ούτε στο ηλεκτρικό. «Θα ήταν τεράστιο λάθος η αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και το ηλεκτρικό ρεύμα», δήλωσε.

Παράλληλα ανέβασε και τους τόνους απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση λέγοντας ότι «Δεν με νοιάζει η ελληνική κυβέρνηση, αλλά ο ελληνικός λαός». Εξήγησε επίσης ότι δεν είχε καμία επαφή με την κυβέρνηση από την Κυριακή οπότε «διέκοψε τη διαπραγμάτευση». Μάλιστα, καλά καταλάβατε, χρησιμοποίησε πρώτο πρόσωπο ο Γιούνκερ. «Διέκοψα τη διαπραγμάτευση».

«Δεν υποστηρίζω, και το γνωρίζει ο πρωθυπουργός, την αύξηση στο ΦΠΑ και το φόρο στο ηλεκτρικό ρεύμα», τόνισε ενώ όπως είπε, πρότεινε στον κ.Τσίπρα ένα πρόγραμμα ύψους 35 δισ. ευρώ μέχρι το 2020, με επενδύσεις στην πραγματική οικονομία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γιούνκερ χαρακτήρισε την ελληνική κυβέρνηση ψεύτες. Εμάς πάλι δεν μας κάνει εντύπωση αυτό αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι το πολιτικό ανδρείκελο στήνει προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μετά την ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή που εξέθεσε τους εταίρους για τα κολλήματα που οι εσωτερικές τους διαφωνίες και λογικές ασυνέχειες προκαλούν στη διαπραγμάτευση.

Πηγή RizopoulosPost


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Δεν με νοιάζει η ελληνική κυβέρνηση, αλλά ο ελληνικός λαός"

    Και μονο απο αυτο καηκες "αλτρουιστη" Γιουνκερ!

    Και αυτο το "προγραμμα" σου γιατι δεν δημοσιοποιειται ;

    Εστω για τα ματια του κοσμου.


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]