Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τροφή της καταστροφής

Ένα κομμένο κεφάλι από τζιχαντιστές συζητιέται περισσότερο από 1.000 αυτοκτονίες στην Ελλάδα η εκατομμύρια φτωχούς στην Ευρώπη... Τι άλλο θα κάνουν οι τζιχαντιστές για να στηρίξουν τον Αντώνη, τον Ολάντ, την Μέρκελ και τα άλλα "ευρωπαϊκά παιδιά";

Ό,τι μας τρέφει μας καταστρέφει και ό,τι μας στρέφει αλλού την προσοχή μας ενισχύει την ευστάθεια της ευρωζώνης

Γράφει ο Παναγιώτης Λιακός

Σήμερα θα κινηθούμε όπως επιβάλει το πλαίσιο μιάς απροκάλυπτα ποταπής φιλογερμανικής προπαγάνδας. Άρα, στο μενού της στήλης πρέπει να περιληφθούν σενάρια χαμού και Αρμαγεδδώνα. Αποκαλυψη, Σόδομα, Γόμορα, ουαί, βαβαί και σύστριγγλα.
Ο φόβος φυλάει τα έρημα.
Πώς αλλιώς θα ξεχάσεις τον ΕΝΦΙΑ, βρε ταλαίπωρε;
Πώς θα λησμονήσεις ότι σου λείπουν 99 για να συμπληρώσεις το κατοστάρικο και πρέπει να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα του Βαμβακούλα (πλούσια η κόμη του παίκτου) για να μην πας να μείνεις είτε σε χαρτόκουτο είτε σε κελί φυλακής;

Με σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, μάνα ρέιβερ και κόκκινα φανάρια ασχολούνται άλλοι συνάδελφοι, μακράν πιο έγκριτοι του ειλικρινώς υμετέρου.
Τις χρεοκοπίες, τις δραχμές, τους κινδύνους από το σκοτσέζικο δημοψήφισμα, τις «λίστες Λαγκάρντ» και τα συναφή πάλι τις πρόλαβαν άλλοι, αφιλοχρήματοι ενημερωτές του λαού.

Ημείς θα ασχοληθώμεν με τρομοκρατία και δη ισλαμική. Η κλιμάκωση της είναι μεν απευκταία, αλλά δύναται να σώσει κυβερνήσεις από διαδικασίες που κοστίζουν και θεωρούνται (από το Βερολίνο) κάπως ντεμοντέ: π.χ. εκλογές.
Αν το ρόπτρο της εξώθυρας της Ευρώπης το χτυπήσει ο όλεθρος αυτοπροσώπως, εμείς θα μετράμε σταυρούς σε ψηφοδέλτια;

Ή εμείς ή μπουμ!
Λοιπόν, να μία ιδέα, ένα ενδεχόμενο απολύτως απαίσιο που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσει η Δύση: ουκ ολίγες χώρες της Δύσεως έχουν πυρηνικά εργοστάσια ή ακόμα και πυρηνικά όπλα. Ποιος μας εγγυάται ότι μία δράκα άριστα εκπαιδευμένων ισλαμιστών, κομάντο αυτοκτονίας, δεν έχει κατά νου να καταλάβει ένα πυρηνικό εργοστάσιο και να το κάνει σαν το ΠΑΣΟΚ, ήτοι μπίλιες;
Και ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν διαβρώσει τις ένοπλες δυνάμεις των χωρών με πυρηνικά όπλα και μεθοδεύουν τη χρήση της ή την απειλή της χρήσης τους;
Το στυλ μπορεί να είναι το εξής: «Έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά έχω πυρηνικά. Γι αυτό, δώστε μου την εξουσία, δυο κιλά παστό κρέας καμήλας και το υπουργείο που έχει ο Χρυσοχοΐδης στην Ελλάδα για να κάνω λεζάντα στην Καμπούλ»!

Ε, αφού υπάρχουν τόσο μεγάλοι κίνδυνοι και απειλές ενώπιόν μας, δεν χρειάζεται να τα κάνουμε χειρότερα, ασχολούμενοι με χούγια που ανήκουν σε περασμένες εποχές, όπως οι εκλογές…

Εν κατακλείδι: Διόλου μην αποκλείετε το ενδεχόμενο στους επόμενους μήνες, που η καταστροφολογία θα κορυφώνεται, να διαβάσετε και τέτοια… στα σοβαρά!

Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]