Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξτρεμιστικό Ισλάμ και εθνική ασφάλεια

«Τα εθνικά θέματα δεν “πουλάνε”» ισχυρίζονται παράγοντες της πολιτικής και των ΜΜΕ, που έχουν κάθε πρόθεση να πουλήσουν οτιδήποτε για να αυξήσουν τις καταθέσεις τους σε τράπεζες (του εξωτερικού, συνήθως) και την επιρροή τους στο οικοσύστημα της παρακμής. Σε όλους αυτούς η κοινή λογική και η συλλογική εμπειρία μπορεί να αντιτείνουν ότι τα εθνικά θέματα είναι τα μόνα θέματα.
Όλα τα υπόλοιπα, η οικονομία, λόγου χάρη, είναι υποσύνολα των ζητημάτων που αφορούν το έθνος και δείκτες της υγείας ή της ασθένειας του κοινωνικού σώματος.

Άλλωστε, όλοι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ότι η πατρίδα μας θα ήταν σε εξαιρετικά καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την τωρινή, αν δεν είχε υποστεί την Καταστροφή του 1922, και σε πολύ χειρότερη, αν είχε συμμαχήσει με τον Αξονα στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτές οι δύο καμπές στην πορεία της Ελλάδας στον 20ό αιώνα καθόρισαν την καθημερινότητά μας πολύ περισσότερο απ' όλα τα οικονομικά νομοθετήματα και τις ασφαλιστικές «μεταρρυθμίσεις» που ενέκριναν κατά καιρούς οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες.

Όταν το έθνος ηττάται από αντίπαλο σε θερμή αναμέτρηση και χάνει έδαφος, εκδιώκονται Ελληνες από πατρογονικές εστίες και υπόκεινται σε πρακτικές εθνοκτονίας και γενοκτονίας, η βλάβη είναι μακράς πνοής, συχνά ανεπανόρθωτη. Τα οικονομικά, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, διορθώνονται.

Γι' αυτό στην εποχή μας, όπου η ισλαμική απειλή σκιάζει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, η πατρίδα πρέπει να στρέψει την προσοχή της στη Θράκη. Το State Department, όπως έγραψε η «δημοκρατία», επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα είναι το πέρασμα των τζιχαντιστών προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Η Τουρκία έχει βλέψεις σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη.
Το προξενείο της Κομοτηνής αλωνίζει σε ένα τμήμα του θρακικού πληθυσμού που είναι μουσουλμάνοι.
Ταυτόχρονα, το κράτος του Ερντογάν υποθάλπει με κάθε τρόπο το τρομοκρατικό Ισλαμικό Κράτος.

Η Ελλάδα ήταν και παραμένει η εμπροσθοφυλακή του χριστιανικού κόσμου - με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]