Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ψέματα για την λαθρομετανάστευση, απειλούν την δομή και την ύπαρξη της χώρας

Εθνικός κίνδυνος που διογκώνεται με απόλυτη ευθύνη των πολιτικών και τεράστια συνευθύνη των δημοσιογράφων 

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Τι δεν έχουμε ακούσει τόσα χρόνια για τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας. Κάθε ημέρα, κυρίως στο Αιγαίο, έχουμε επιχειρήσεις του Λιμενικού, για διάσωση και καταστολή του φαινομένου.
Κάθε ημέρα, έχουμε φωτογραφίες ανθρώπων ταλαιπωρημένων και επίσης ακούμε τα νούμερα γι’ αυτούς που έχασαν την ζωή τους.
Για το τι γίνεται στον Έβρο, καμμία συζήτηση.
Το "τείχος" τα διόρθωσε όλα!
Για το ποτάμι όμως που δεν προεκτείνεται το "τείχος";

Διάφορες υπηρεσίες ασχολούνται με το θέμα αυτό και ειδικότερα το πρόσφατο χρονικό διάστημα εστιάζονται στην σχέση
λαθρομεταναστών και ισλαμιστών.
Μπορεί κάποιος να την αποκλείσει;
Μπορεί όμως και κάποιος να κάνει τον ενδελεχή έλεγχο, για να γνωρίζει την αλήθεια;
Γιατί η αλήθεια έχει διάφορες παραμέτρους που πρέπει να ερευνηθούν, όπως την εσωτερική ασφάλεια, την εξωτερική ασφάλεια, την στενή σχέση Τουρκίας – ισλαμιστών και την λειτουργία και αποδοτικότητα του επίσημου Κράτους να στηρίζεται μόνο στην ατομική πρωτοβουλία των εμπλεκομένων.
Εξ’ άλλου έχουν βρει και την δικαιολογία του "Δουβλίνο ΙΙ" και … περί άλλων να συζητούμε.

Το ερώτημα είναι απλό και προκύπτει εύκολα από τα επίσημα αρχεία των Υπουργείων Δημοσίας Τάξεως και Ναυτιλίας.
Πόσοι λαθρομετανάστες έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;
Πόσοι από αυτούς έχουν απελαθεί ή προωθηθεί σε άλλες χώρες;

Κάνοντας την πρόσθεση και την αντίστοιχη αφαίρεση, έχουμε αμέσως το αποτέλεσμα.
Και τότε είναι σίγουρο, ότι ο αριθμός που θα προκύψει, θα διαψεύσει τις ανακοινώσεις και θα τρομάξει την κοινωνία.
Γιατί πλέον θα κάνουμε λόγο, για αλλοίωση της δομής της χώρας και τα μέτρα θα πρέπει να είναι άμεσα και δραστικά.

Κατά τα άλλα… η επίσημη πολιτεία καλά αναπαύεται!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καταρχάς, πέραν του αυτονόητου ερωτήματος, που βρίσκουν τα 1000δες δολλάρια για "μεταφορικά" οι... "φτωχοί μετανάστες" για να έρθουν στο Ελλαδιστάν, υπάρχει και μία ακόμα "λεπτομέρια":
    To 99.9% των "φτωχών μεταναστών" είναι όλως "τυχαίως", ΜΟΝΟΝ ισλαμ!
    Λες και φτώχεια και κακομοιριά, δεν χτυπάει άλλες χώρες, π.χ. πόσες 100ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ ΙΝΔΙΑ;; γιατί δεν έχουμε "πνιγεί" από ινδούς παρα μόνον φλομώσαμε σε πακιστανούς, μπαγκλαντεσιανούς, αφγανούς και γενικά, ΜΟΝΟΝ ΙΣΛΑΜ;
    Αυτά ως πρώτη σκέψη και προβληματισμό προς αυτιστικούς-αφασικούς, αριστερίζοντες και μη, "προοδευτικούς- ανθρωπιστές" που ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ "ΧΩΝΕΨΟΥΝ" ΟΤΙ ΟΙ "ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

    Από εκεί και πέρα όμως, αυτό που πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ είναι ότι άνθρωποι που προέρχονται από ισλαμικά κράτη, με ισλαμική παιδεία και κουλτούρα, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ "ΑΦΟΜΕΙΩΣΙΜΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    Πρώτα και κύρια, οπου και να πανε, ΔΕΝ έχουν την αίσθηση ότι είναι φιλοξενούμενοι, και ότι πρέπει να σέβονται τον οικοδεσπότη τους!
    Νομίζουν ότι μόνο αυτοί αξίζουν σεβασμό, που τον αντιλαμβάνονται ως επιβολή της δικής τους νοοτροπίας σ' όλους τους άλλους.
    Διαρκώς είναι προσβεβλημένοι με τον τρόπο ζωής μας μέσα στην ίδια μας την χώρα και το σπίτι.
    Εγκληματούν, παρασιτούν, χρησιμοποιούν τις υποδομές μας, ό,τι οι χώρες μας έχουν να προσφέρουν χωρίς να δίνουν απολύτως τίποτα εκτός απ' τα κακά τους και τα ούρα τους στους δρόμους.
    Η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία και γεωμετρικά όπου πατήσουν το πόδι τους.
    Έχουν την αίσθηση ότι όλα τους ανήκουν και τους οφείλονται.
    Ότι μπορεί να κάνουν ό,τι θέλουν κι ό,τι τους κατεβάσει το πρωτόγονο μυαλό τους, το οποίο είναι συνήθως εγκλήματα, αρκεί να αλλαχουακμπαριάζονται καμιά δεκαριά φορές την ημέρα με το κεφάλι στο χώμα και τον κώλο τουρλωμένο, κι όλα είναι μια χαρά.
    Αυτοί έχουν την νοοτροπία "ήρθαμε στο σπίτι σου και θα σου επιβάλλουμε τα δικά μας" που είναι οπισθοδρόμηση, σκοταδισμός, βαρβαρότητα, βία, φόβος, βρώμα, δυσειδαιμονία! Κι όλα αυτά με την σιωπηλή ανοχή αν όχι ευθεία υποστήριξη των πολιτικών "μας";
    Οι λαθρο-έποικοι εισβολείς μουσουλμάνοι, φανατικοί, καθυστερημένοι, βρώμικοι, βάρβαροι, δυσειδαίμονες, μικρόμυαλοι, ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ STATUS "ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ" ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΜΙΑ "ΦΑΜΠΡΙΚΑ" ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΩΝ, ΑΛΟΓΩΝ ΚΤΗΝΩΝ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΩΘΟΥΝ" ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ, ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΙ "ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΣ" ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΕΝΟΧΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ!
    Και τα σκατά και τα ούρα που ζέχνουν παντού, απ' αυτούς που βγάζουν το πουλί και κατουράνε στην μέση του δρόμου οι θιασώτες της χιτλερικότατης νέας τάξεως, μας το πλασάρουν ως το "πολύ" του πολιτισμού.
    ΤΟ "ΠΟΛΥ" ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ, Η ΒΡ@ΜΑ, Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ!
    Και συνήθως οι "τοποτηρητές" και υποστηρικτές της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, οι προωθητές του κοπροπολιτισμού και της ισλαμοβρώμας, καλά προστατευμένοι οι ίδιοι, κατηγορούν ως "φασίστα και νεοναζί" όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]