Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Χαιρετίσματα» στον κ. Α. Σαμαρά για τον Εθνάρχη
Κύριε Πρωθυπουργέ,

μιας και καλείτε «πανστρατιά» της Παράταξης στη Χαλκιδική για να τιμήσετε, δήθεν, τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή –στην ουσία για ν’ αποφύγετε το δικό σας εκλογικό ναυάγιο- έχετε το στοιχειώδες πολιτικό θάρρος να δώσετε στη δημοσιότητα τις επιστολές που ανταλλάξατε, ως Υπουργός Εξωτερικών, με τον Εθνάρχη το 1993, λίγο πριν ρίξετε την Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη;

Τι λέγατε σ’ αυτές για τον Εθνάρχη; Και ποια ήταν η γνώμη του Εθνάρχη για σας;

Ευτυχώς για σας –δεν ξέρουμε για πόσο- ο κ. Πέτρος Μολυβιάτης, που θα είναι βεβαίως στη Χαλκιδική αφού τον εκλιπαρήσατε, έχει ήθος.

Διαφορετικά το Σαββατοκύριακο θα μένατε μόνος, ίσως με το Σταμάτη και το Χρύσανθο, όπως τότε που φτιάξατε την ΠΟΛΑΝ και λέγατε ότι «δεν γυρίζω ούτε ως αρχηγός στη ΝΔ». Κι όμως γυρίσατε, για να της βάλετε βεβαίως την ταφόπλακα.

Πηγή olympia.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]