Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βυθίστηκε ουκρανικό πολεμικό πλοίο

Επίθεση πυροβολικού από τις ακτές βύθισε πολεμικό ουκρανικό πλοίο, δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος του Κιέβου Λεονίντ Μιλιούχιν.

Για την βύθιση ακταιωρών στην Αζοφική Ουκρανός στρατιωτικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι ορισμένοι ναύτες σκοτώθηκαν και περισσότεροι τραυματίστηκαν όταν 2 σκάφη της ακτοφυλακής υπέστησαν επίθεση πυροβολικού από τις ακτές, πλησίον του χωριού Μπεζιμένε, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.
Πιστεύεται ότι αυτό είναι το πρώτο συμβάν τέτοιου είδους από την έναρξη των συγκρούσεων.

Όπως αναφέρει το Μπλούμπεργκ, ορισμένοι σκοτώθηκαν όταν σκάφη της ακτοφυλακής υπέστησαν επίθεση κοντά στο χωριό Μπενζιμένε, πλησίον των ρωσικών συνόρων. Οι τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Μαριούπολης, ανέφερε στο τηλέφωνο ο βουλευτής της Μαριούπολης Γιεχόρ Φίρσοφ.

Αναφέρεται ότι το σκάφος του ναυτικού δέχθηκε πυρά πυροβολικού από την ακτή.
Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της Ουκρανίας Λεονίντ Μιλιούχιν δήλωσε ότι δεν θυμάται παρόμοια επίθεση από την αρχή των στρατιωτικών συγκρούσεων.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]