Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρεμοτσακίστε τους…

Κάποιοι πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει λίγο μετά τις Ευρωεκλογές.
Λάθος... Οι κυβερνώντες θα βγάλουν ένα λογίδριο - ανακοίνωση περί κατανόησης του μηνύματος του λαού και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι για να σώζουν εαυτούς και τα αφεντικά τους...

Κάποιοι άλλοι, πάλι, πιστεύουν πως αυτό το συνονθύλευμα που υποστηρίζει ότι κυβερνά την Ελλάδα, θα χάσει την εξουσία στις προεδρικές εκλογές.
Λάθος και πάλι. Κι αυτό, επειδή έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ο επόμενος Πρόεδρος, που ακούει στο όνομα Μαρκεζίνης...

Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει αδιαμαρτύρητα μόνο εάν την ρίξουν οι εντολείς της, αφού θα έχουν εξασφαλίσει την ατιμωρησία των σημερινών υποτιθέμενων κυβερνώντων.

Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει εάν δεν γίνει κάτι αναπάντεχο, απολύτως απρόβλεπτο και τόσο ισχυρό που δεν θα μπορεί να του αντισταθεί.

Αυτή η κυβέρνηση θα κρατηθεί με κάθε μέσο και κάθε τρόπο (ακόμη και εκθέτοντας την χώρα είτε σε κατάσταση εμφυλιοπολεμική είτε σε κατάσταση πολέμου με άλλη χώρα) όταν θα πλησιάζουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές, για να αιτιολογηθεί την παράταση διάρκειάς της, με άγνωστο χρονικό περιθώριο...

Αυτή η κυβέρνηση δολοφονεί συστηματικά τη χώρα.
Όμως, το ψευτορωμέικο που ετοιμάζεται για να την αντικαταστήσει, πρόκειται να κάνει ένα βήμα παραπέρα και θα διαμελίσει την Ελλάδα...

Μην βαυκαλίζεστε λοιπόν, περί δημοκρατίας, γιατί αυτή δεν κατοικεί πλέον εδώ. Μας σιχάθηκε όλους κι έφυγε, επειδή δεν την τιμήσαμε και την ανταλλάξαμε με τις μικροανάγκες μας.

Μην περιμένετε να σας σεβαστούν εκείνοι που ποτέ δεν σας σεβάστηκαν και να σας αφήσουν να ζήσετε ελεύθεροι εκείνοι που ζούνε από την σκλαβιά σας.

Μην περιμένετε, λοιπόν, να έρθει να σας σώσει κάποιος, αν εσείς δεν είστε αρκετά ικανοί να καταλάβετε το ποιος έχει την πραγματική θέληση και την δύναμη να σας σώσει...

Και σταματήστε επιτέλους να κλαίτε γι αυτά που χάσατε και αυτό που κάποτε ήσασταν.
Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και δείτε πως καταντήσατε, επειδή εσείς το επιτρέψατε.
Αν έχετε τη δύναμη, δείτε την αλήθεια και το φως που αυτή βγάζει.
Αν όχι, μείνετε στο ψέμα και στα σκοτάδια που αυτό σας βυθίζει.

Επιτέλους, σεβαστείτε τον εαυτό σας και μετά κάνετε το αυτονόητο...
Γκρεμοτσακίστε τους… πριν σας αλυσοδέσουν για πάντα…
Και για όσους μέχρι και σήμερα δεν έχουν καταλάβει, το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή αυτοί ή εμείς... 
Και η απόφαση για το τι θα συμβεί είναι δική μας...

Παναγιωτίδης Μάρκος
Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Δυστυχώς, έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα χιλιοειπομένα.... εστω, επαναληψης μητηρ μάθησης !!!
    Ενα μου φαίνεται "φρεσκο" :
    "... ο επομενος προεδρος ακούει στο ονομα Μαρκεζινης."
    Αληθεια ;;;
    Του το 'πανε;;
    Συμφώνησε ο ανδρας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω βαρεθει να διαβαζω ιστοριες μελο.Οταν λες γκρεμοτσακιστε τους τι εννοεις. Συγκεκριμενα πραγματα.Γιατι πρεπει ολοι να γεμιζουμε ενοχες για κατι που δεν φταιμε.Βαρεθηκαμε πια ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν κατάλαβες τι γράφει εδώ και δεν γνωρίζεις τι δύναμη έχεις σαν πολίτης, τότε άστο, με μασημένη τρόφη και προτάσεις διεφθαρμένων φτάσαμε μέχρις εδώ που σήμερα είμαστε. Σκέψου πέρα από το προσωπικό, το γενικότερο συμφέρον. Έχεις μία ευκαιρία να τους δείξεις τι μέλλον θα έχουν αν συνεχίσουν να σε εμπαίζουν. Άρπαξε την ευκαιρία, μην τους στηρίξεις με την ψήφο σου σε ένα γνωστό σου επειδή είναι καλό παιδί.Τσάκισέ τους πριν σε τσακίσουν ολοκληρωτικά. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα γλιτώσεις και το καλό παιδί από το να σου πει ψέματα για να στηρίξει τους δημίους σου... Σκέψου και πράξε. Πριν να είναι αργά για όλους μας. Σταμάτα να ζητάς δανεικές σκέψεις και λύσεις που δεν ξέρεις τι κρύβουν μέσα τους...

      Διαγραφή
    2. Επειδη μερικοι νομίζουν οτι όταν λέμε να τους μαυρισουμε θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ! η κάτι άλλο , σωστο θα ειναι νομίζω οτι με την Πατριδα την Θρησκεία και την Οικογένεια σαν ευχη , θα ψηφίσουμε σωστά .
      Αλλα οι εκλογές όμως ΔΕΝ ελεύθερωνουν ......
      Μπάχαλο η ζωη μας . Καλη δύναμη και ο Θεός να μας έλεησει .

      Διαγραφή
  4. Ελληνες , παρτε το ειδηση !
    Πεντε κομματα στην ελληνικη βουλη ειναι εβραικα !
    δηλαδη ΠΑΣΟΚ , ΝΔ ,ΔΗΜΑΡ ,ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ .
    Αρχηγος στο ΠΑΣΟΚ ειναι ο ΧαζαροΕβραιοΤουρκοΜογγολος ο χοιρομορφος Βενιζελος . Βενιζελος στα εβραικα ειναι Μπεν Σελον . Αυτο ηταν και το πραγματικο ονομα του αλλου του κοπρου του ...Εθναρχη .
    Αρχηγος στη ΝΔ ο Μπεν Χιραμ που λεει οτι ειναι ελληνας . Ειναι συγγενης εκεινης που ελεγε στον Εβραιο τον Καουτσκι Καρολο Παπουλια οτι τα εθνικα συνορα και η εθνικη κυριαρχια θα περιοριστουν και ο Καουτσκι ενοιωσε ενα ριγος να τον διαπερνα ...!
    Αρχηγος στη ΔΗΜΑΡ ο Εβραιος Κουβελης . Ειναι και δικηγορος του ΚΙΣ και τα 80 ακινητα του τα εχει γραμμενα εκει .
    Αρχηγος στο ΣΥΡΙΖΑ ο Αξελ Τσιπρα . Επισκεφθητε ενα Εβραικο νεκροταφειο και θα δειτε το ονομα αυτο . Εξ αλλου αρχηγο τον εκανε ο Εβραιος ο Αλμαν , δηλ . ο Αλαβανος .
    Το ΚΚΕ ξερουμε ολοι οτι το ιδρυσαν Εβραιοι . Οπως και Εβραιοι ιδρυσαν το ΚΚΣΣΕ και καθε αλλο ΚΚ . Οι Μπολσεβικοι κατα 80% ηταν ΕβραιοΧαζαροι , Λενιν , Σταλιν ,Καουτσκι , Τροσκι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]