Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μάρτυρας υπεράσπισης του Καρχιμάκη ο… Βαξεβάνης!!!

1 εκατομμύριο εγγύηση στον Καρχιμάκη για τα απόρρητα!!!

Χρηματική εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα είναι οι όροι που τέθηκαν στον πρώην υπουργό, Μιχάλη Καρχικάκη για να μην προφυλακιστεί μετά την πολύωρη απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή, Δημήτρη Φούκα. 

Σύμφωνα με "Το Βήμα", ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα υποβάλει αίτημα μείωσης της εγγύησης. 


Ο Μιχάλης Καρχιμάκης απολογήθηκε με υπόμνημα, παρουσία των συνηγόρων του Δημήτρη Τσοβόλα και Βασίλη Δημακόπουλου.


«Υπήρξα και παραμένω ο πολιτικός, ο οποίος τολμά να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του... Οι ευτελείς ψευδολόγοι επιχειρούν ματαιοπονώντας να εξασφαλίσουν άλλοθι για την αμαρτωλή συμπεριφορά τους...», ανέφερε, σύμφωνα με "Το Βήμα", στην απολογία και το υπόμνημα ο πρώην υπουργός.

Κατηγορείται για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών Πολιτείας, κατηγορία, η οποία του απαγγέλθηκε τον Νοέμβριο μετά από έρευνα στο σπίτι και στο πολιτικό του γραφείο.

Η δικαστική έρευνα έγινε για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, η οποία συνενώθηκε με εκείνη περί ύπαρξης σχεδίου αποσταθεροποίησης επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κατηγορία βασίζεται σε έγγραφο για την προμήθεια των Σινούκ, που βρέθηκε στο γραφείο του. 
Υπάρχει επίσης αναφορά σε βάρος του από υπάλληλο της ΕΥΠ, που ενοχοποίησε άλλη πρώην υπάλληλο, η οποία φέρεται να του προμήθευε έγγραφα της Υπηρεσίας. Και εκείνη κατηγορήθηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερη και χωρίς όρους.

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός αρνείται κατηγορηματικά τις εναντίον του κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάρτυρες υπεράσπισής του κατέθεσαν χθες στον ανακριτή οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Ρέππας, Φίλιππος Πετσάλνικος και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Πηγή OnAlert

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

18 σχόλια :

  1. Κων/νε το ρεπορτάζ του "εγκυρου" Βήματος λάθος... Νομίζω ότι η υπάλληλος της ΕΥΠ αν θυμάμαι καλά δεν αφέθηκε ελεύθερη άνευ όρων όπως γράφει το Βήμα... Ψάξτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο BUGSBUNNY ΕΣΤΕΡΞΕ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΕΓΩ ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:

      1ον ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΥΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ)... ΚΑΙ
      2ον ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ Ο ΜΠΕΝΥ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ) ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ... ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ BUGSBUNNY ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΡΞΕ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ "ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ... ΤΟΣΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙ ΝΔ... ΤΟΣΑ ΒΑΛΤΟΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ... ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ... ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ...

      Διαγραφή
    3. Ο ΓΑΠ δεν θα βγάλει ανακοίνωση στήριξης στο Γραμματέα του;

      Διαγραφή
    4. Μα γιατί μπερδεύεστε; Η Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ είναι προσεκτική... Δεν κρίνει την ουσία για το αν το έκανε ή οχι ο Καρχιμάκης αλλά κρίνει την αντιμετώπιση δηλαδή το ύψοος του ποσού που μπήκε ως εγγυοδοσία...

      Διαγραφή
  3. Τα συγκοινωνούντα δοχεία που λέγαμε... Καρχιμάκης (βαθύ - βαθύ ΠΑΣΟΚ κάποτε πρωτοπαλίκαρο του ΑΚΗ και μετά του Γιωργάκη) και Βαξεβάνης (νέα αριστερά του μεταλαγμένου αμερικανοτροφοδοτούμενου ΣΥΡΙΖΑ)... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από που κι ως που δηλώνει πολιτικός; Αποτυχημένος πολιτευτής δεν είναι και δημοσιος υπάλληλος εν ενεργεία; Αν είναι έτσι όλοι οι αποτυχώντες να εκλεγούν βουλευτές όλων των Κομμάτων θα πρέπει να δηλώνουν πολιτικοί... Δηλαδή η μισή Ελλάδα... Μπουαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν δημόσιος υπάλληλος δεν θα πρέπει τώρα να τεθεί σε αργία; Για να δούμε τι θα κάνει ο προιστάμενός του υπουργός ο Μιχαλάκης ο Χρυσοχοίδης... Εκτός και αν δεν διαβάσει την απόφαση της Δικαιοσύνης... Είναι άλλωστε συνηθισμένος στο να μη διαβάζει...

      Διαγραφή
    2. Πως κάνετε έτσι βρε παιδιά... Εδώ μέχρι κι ο Καραγκιόζης δήλωνε πολιτικός...

      Διαγραφή
    3. Πολιτικός; ΧΑΧΑΧΑ, ΧΟΧΟΧΟ, ΧΙΧΙΧΙ, ΧΕΧΕΧΕ!!! ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ... ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ...

      Διαγραφή
  5. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΝ/ΝΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ... ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

    http://greekamericannewsagency.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεύει ότι κάτι συνδικαλιστικές παράγκες, Κατεχάκη μεριά, θα κάνουν έρανο για το φτωχούλη πολιτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όλο κλαίνε τα καρχιδάκια στης Κατεχά, στης Κατεχάκη τα σκαλάκια...

      Διαγραφή
    2. Ο(ι)ΜΕ, Ο(ι)ΜΕ τι πάθαμε...

      Διαγραφή
  8. Βρε παιδιά επειδή ο καθένας λέει και γράφει ότι θέλει εγώ κάπου σε ένα Site αλλά και στο περιοδικό του Γ. Τράγκα λίγο καιρό πριν ότι υπάρχει και ντοκουμέντο - καταγραφής... Άρα τι μας λένε τώρα το κοντό τους και το μακρύ τους και δηλώνουν αθώοι και Όσιες Παρθένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]