Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεπέρασε και τις κόκκινες γραμμές του γελοίου...

Πώς νιώθει αλήθεια κάποιος που κάθε ημέρα ξεπερνάει τον εαυτό του σε γελοιότητα;

Όταν το παραμύθι έχει και βόλτα στην Αθήνα χωρίς τον κακό λύκο!
Πώς νιώθει αλήθεια κάποιος που κάθε ημέρα ξεπερνάει τον εαυτό του σε γελοιότητα; Είναι αλήθεια ότι έχοντας χάσει την δυνατότητα να προσφέρεις στο ελληνικό λαό και έχοντας επίγνωση της υποδούλωσης σου στην ΤΡΟΙΚΑ κόβεις δήθεν βόλτες στην Αθήνα και μιλάς και με κόσμο.

Μάλιστα ο κόσμος σε παρακαλάει να μη τους κόψεις άλλο την σύνταξη και το εφάπαξ τους και εσύ με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο τους λες υπομονή ήρθε η άνοιξη. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις εμμονές του για να γίνει Χαλίφης ο Σαμαράς προσπάθησε κάτι να κάνει και να φτιάξει και αφού δεν τα κατάφερε και η ιστορία δε θα τον θυμάται με καλά λόγια φτιάχνει ένα παραμύθι και ζει μέσα σε αυτό το παραμύθι και κάνει και βόλτα και τρέχει ο κόσμος πέφτει επάνω του τον αγκαλιάζει και κλαίει από χαρά.

Θα αναφέρω δυο τρία πράγματα από τα πολλά για τα οποία δεν τολμάς όσο άντρας και να είσαι να κάνεις βόλτα έτσι απλά γιατί έχει ένα ωραίο βράδυ. Πώς να κάνεις βόλτα έστω και στην σύντομη διαδρομή Μαξίμου - Χίλτον όταν έχεις ένα υπουργό οικονομικών που νομίζει ότι ζει σε άλλη χώρα και ο οποίος δεν έχει συνείδηση σε ότι αποφασίζει, σε ότι κάνει και σε ότι λέει και εν γνώσει σου για τα λάθη του και την ανικανότητα του τον κρατάς και έχεις αφήσει ένα λαό έρμαιο των εμμονών του και των αλλεπάλληλων λαθών του.

Πώς να κάνεις βόλτα έστω και στην σύντομη διαδρομή Μαξίμου- Χίλτον όταν έχεις τοποθετήσει ένα ξοφλημένο γραμμάτιο για υπουργό υγείας και τον έχεις αφήσει να διαχειρίζεται το πολυτιμότερο για ένα λαό το μέλλον της υγείας μας με πλήρη αποτυχία και το ξέρεις και επιμένεις να τον διατηρείς.

Πώς να κάνεις βόλτα έστω και στην σύντομη διαδρομή Μαξίμου- Χίλτον όταν έχεις ηγηθεί σε ένα παντοδύναμο κόμμα το οποίο πλέον έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης και το οποίο πλαισιώνει αυστηρά μια ομάδα ακροδεξιών δικών σου ανθρώπων που το οδηγεί στον γκρεμό. Και τώρα πες αλήθεια;

Δεν κάνεις βόλτα και μόνο με δύο άντρες της ασφάλειας σου, δεν γίνεται να κάνεις βόλτα γιατί σε περιμένουν στην γωνία, δεν σε λατρεύουν όπως θέλεις να νομίζεις ξέρουν ότι εσύ έχεις επιλέξει λάθος ανθρώπους σε βάρος του ελληνικού λαού και έχεις κάνει αλλεπάλληλα λάθη τα οποία δεν θέλεις η δεν μπορείς να διορθώσεις.

Ξέρει ο κόσμος ότι προσπάθησες αυτό είναι αναμφισβήτητο, αλλά απέτυχες αυτό είναι γεγονός, μείνε σε αυτό ότι ξέρουν ότι προσπάθησες αλλά δεν φτάνει αυτή η προσπάθεια για να κόβεις δήθεν βόλτες ειδικά στην Αθήνα γιατί ο κόσμος όσο και εάν δεν θέλεις να το πιστέψεις είναι οργισμένος.

Ζήσε με αυτό. Λυπάμαι που σε απογοητεύω.

Του Κώστα Βουκελάτου από freepen



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Χμ.. όταν έλεγα ότι ετοιμαστείτε μετά τον Άδωνι να δείτε τον Κασιδιάρη υπουργό, νομίζατε ότι έκανα πλάκα... Δεν έχει κόκκινες γραμμές η ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τί είναι χειρότερο για την υστεροφημία ενός πολιτικού.
    Να είναι ενσυνείδητα διαστροφέας των επικοινωνιακών του πολιτικών για λόγους σκοπιμότητας, ή να είναι ανεπαρκής με την συγκρότηση του για τα δεδομένα που οφείλει να χειριστεί και να μαθαίνει καθ' οδόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]