Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν για Βολγογκράντ: «Θα αλλάξουμε τον χάρτη της Μέσης Ανατολής»

Αποφασισμένος να απαντήσει με τον πιό σκληρό τρόπο στην τρομοκρατία
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με ιστοσελίδες ειδησεογραφικού περιεχομένου από τον Λίβανο και την Συρία, αλλά κυρίως το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al - Alam, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δεσμεύθηκε σε μυστική συνάντηση του με αξιωματούχους του, ότι στις επιθέσεις στο Βολγκογκράντ θα δοθεί σύντομα μια σκληρή απάντηση. Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρώσος Πρόεδρος εμφανίζεται έξαλλος με το περιστατικό στο Βολγκογκράντ, έχοντας πάρει το θέμα «ισλαμιστές τρομοκράτες» εντελώς προσωπικά.

«Δεν θα δώσω πολύ χρόνο στους ενόχους και η απάντησή μου θα αλλάξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής. Αυτό είναι η υπόσχεσή μου προς τον μεγάλο ρωσικό λαό» φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, εγείροντας πολλά ερωτηματικά για πώς θα το πράξει αυτό...

Ο Πούτιν τόνισε ότι «δεν χρειάζεται καμία έρευνα για να εντοπιστούν εκείνοι που σχεδίασαν τα εγκλήματα αυτά. «Πελάτες τους» στις ίδιες επιθέσεις είναι η Συρία, το Ιράκ και το Λίβανο»!

Η ιρανική εφημερίδα Al - Alam δεν αναφέρει επακριβώς την πηγή των μυστικών μηνυμάτων που της στάλθηκαν και αφορούσαν αυτές τις φοβερές δηλώσεις του Πούτιν σχετικά με την τρομοκρατική ενέργεια στο Βολγκογκράντ.

Σχόλιο: Το μόνο σίγουρο σχετικά με την στάση του Ρώσου Προέδρου είναι ότι το γεγονός με την επίθεση στο Βολγογκράντ τον έχει εξοργίσει προσωπικά και σαν άνθρωπο πρώτα και σαν Πρόεδρο στην συνέχεια. Ο Β. Πούτιν έχει πάρει το θέμα προσωπικά και λόγο της πολύχρονης ενασχόλησης του με τις μυστικές υπηρεσίες, για αυτό, ο τρόπος, ο χρόνος και το είδος της αντίδρασης, θα σχεδιαστεί προσεκτικά για να εμφανίσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα παγκοσμίως.

Η πραγματική απάντηση του Πούτιν στην ισλαμική τρομοκρατία θα πάρει μια ολιγόχρονη παράταση λόγω της διεξαγωγής των ολυμπιακών αγώνων στο Σότσι και της απαιτούμενης ασφάλειας. Με την λήξη των αγώνων όμως, ο χρόνος θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα. 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]