Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εχθρικοί φίλοι(!)...

Ξεκάθαρα, μιά και καλή κι απ' την πρώτη κιόλας γραμμή: Οι τάχα φίλοι και συνεταίροι της Ε.Ε. είναι οι μεγάλοι ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδας!
Δεδηλωμένοι (με τις πράξεις και τα έργα τους) και αμετανόητοι.

Η περίφημη πιά βοήθεια των εταίρων(!), δόθηκε με μοναδικό σκοπό την διάσωση των τραπεζών τους και της Ένωσης γενικότερα.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ (δεν δόθηκε απολύτως τίποτα πέρα από άϋλες εγγυήσεις), ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και αποικιακού τύπου συμφωνίες και νόμους, που οι μνημονιακές και ανθελληνικές κυβερνήσεις υπέγραψαν και επέβαλλαν στον ελληνικό λαό.

Τα αποτελέσματα της ''βοήθειας'' αυτής συνοψίζονται ως εξής:
Το 90% των πολιτών έχασε από 40-80% του εισοδήματός του,
το 31% είναι αντιμέτωποι με τη φτώχεια,
το 80% αναγκάστηκε να κάνει περικοπές σε βασικά είδη διατροφής,
το 50% δεν είναι σε θέση να καλύψει καθημερινές ανάγκες,
το 83% υποχρεώθηκε να κάνει περικοπές στη θέρμανση του σπιτιού,
το 40% έχει μη εξυπηρετούμενα χρέη σε τράπεζες και ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορίες,
το 50% βουλιάζει ήδη σε πλασματικά χρέη και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις φορολογικές χρεώσεις που του επιβλήθηκαν με τους ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Χώρια η ανεργία και τα λουκέτα.
Χώρια οι αυτοκτονίες και η μετανάστευση των νέων.

Αυτές είναι λοιπόν οι επιτυχίες των εταίρων(!) και των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Από κεί και πέρα όλες οι εκτιμήσεις, είτε του οινεί υπόδικου Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, είτε των επίσης οινεί υποδίκων για μύρια όσα σκάνδαλα, για καταπάτηση του Συντάγματος και εν τέλει για εσχάτη προδοσία, πολιτικών απατεώνων που κυβερνούν, περί ανάκαμψης και περί ανάπτυξης, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και στην προσπάθεια να κλέψουν την ψήφο του άλλη μία φορά!

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ(!) 
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Μιά χαρά τους βολεύει η κατάσταση έτσι, όπου μπορούν ανά πάσα στιγμή να "μπαίνουν" στην χώρα και να παίρνουν ό,τι θέλουν, όσο το θέλουν.

Ίσως μετά από τριάντα ή σαράντα χρόνια και αφού η χώρα θα έχει "γδυθεί" από κάθε περιουσιακό της στοιχείο που μπορεί να αποδώσει κέρδος στο κράτος ή τους πολίτες, όταν με δύο λόγια θα έχει αλλάξει "ιδιοκτήτη", ίσως μπει σε κάποια διαδικασία ανάπτυξης, που όμως δεν θά 'χει να κάνει με κανένα όφελος υπέρ του λαού.

Ας μην πιστεύουμε λοιπόν απολύτως τίποτα από όσα οι "κρατούντες" και κυβερνώντες υπόσχονται και προβλέπουν!
Απλώς προσπαθούν ν' ανταλλάξουν την δική τους θέση σε ένα ανήλιαγο κελλί, με την δική μας εξαθλίωση, το ξεπούλημα και την αποικιοποίηση του κράτους!...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]