Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ευρώ είναι χαρτί, δεν είναι Γερμανικές ψυχές

Ο Γερμανός την βαρβαρότητα την έχει στο αίμα του, ανεξάρτητα του αν του βγαίνει φασιστικά ή δημοκρατικά.
Όποτε η ιστορία έδωσε την ευκαιρία στην Γερμανία να γίνει ηγεμόνας της Ευρώπης, η Ευρώπη το μόνο που θυμάται ως αποτέλεσμα είναι φτώχεια, βία, ξεπεσμός, άλλες φορές ως σύνολο και άλλες φορές ως συγκεκριμένες περιοχές.

Ο Γερμανός δεν γνωρίζει το υποχωρείν και τον συμβιβασμό.
Ο Γερμανός βλέπει μόνο κανόνες και τάξη. Και οι νόμοι θα πρέπει (γι αυτόν) να παραμένουν στάσιμοι ανελαστικοί, ακόμη και αν αυτοί οδηγούν στην καταστροφή.

Αν οι Γερμανοί είχαν φτιάξει τους πρώτους νόμους της ανθρωπότητας, ακόμη θα ήταν σε ισχύ απαράβατοι, άσχετα αν αυτοί είχαν σχέση με το πως να τρώνε οι πρωτόγονοι το κρέας (π.χ. άψητο) ή πως να κοιμούνται (π.χ. στο χώμα).

Σήμερα η Κύπρος, η Μάλτα, η Λετονία και η Ελλάδα πουλούν Ευρωπαϊκές βίζες σε Κινέζους επενδυτές για να επιβιώσουν ως κράτη και είμαστε μόνο τρία χρόνια υπό γερμανική ηγεμονία…! Αν εξακολουθήσομε να είμαστε για άλλα τρία, θα πάμε από τις βίζες στις βίζιτες για να επιβιώσουμε.

Εν κατακλείδι, το πρόβλημα της Ευρώπης είναι η ρευστότητα.
Πρέπει ή να κοπεί φρέσκο χαρτί - χρήμα ή να διαγραφούν όλα τα κρατικά δάνεια.
Διαφορετικά βλέπω πρώτα να εξαφανίζονται τα ευρώ από την κυκλοφορία, έχοντας εν τω μεταξύ μηδενίσει και την οικονομία και μετά αναγκαστικά θα έχουν μηδενίσει και τα ελλείμματα αφού δεν θα υπάρχει ούτε οικονομία.

Κάποιος, λοιπόν, να ενημερώσει τους Γερμανούς ότι τα ευρώ είναι χαρτί, δεν είναι γερμανικές ψυχές. Και, τέλος πάντων, ο άνθρωπος έχει ανακαλύψει και την αλλαγή των νόμων και την σεισάχθεια…

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ευρώ μπορεί να φαίνεται ένα χαρτάκι όπως τα άλλα, όμως χωρίς φύλακες γίνεται μια τσιμπίδα που ξεφορτώνει για φευγιό ακτές, μάντρες, τοίχους... και φορτώνει ανθρώπους από το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]