Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Οικονομική ανάσα” από το ΓΕΣ στα στελέχη του Στρατού σε Έβρο και νησιά!

Να και μερικά καλά νέα για τα στελέχη του Στρατού μας… που τα μάθαμε χωρίς κάποιοι να βγάλουν τελάλη! Αθόρυβα και χωρίς καμιά προβολή το ΓΕΣ (το μάθαμε εντελώς τυχαία) κάνει τεράστια προσπάθεια για την ενίσχυση του προσωπικού αλλά και την διατήρηση και επαύξηση της μαχητικής ικανότητας των Μονάδων.

Εκτός από τις πρωτοποριακές ασκήσεις που διεξήχθησαν τον τελευταίο καιρό, το ΓΕΣ φρόντισε και το προσωπικό του, το οποίο έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα στον μισθό του, ως αποτέλεσμα των περικοπών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.  

Με σωστή κατανομή των υπαρχόντων στα χρόνια της κρίσης, διατέθηκαν ποσά στις Μονάδες για την αντιμετώπιση προβλημάτων συντήρησης των μέσων και των εγκαταστάσεων.

Το προσωπικό, τόσο του Έβρου όσο και των νησιών, έχει αποδείξει έμπρακτα τον τελευταίο καιρό τον επαγγελματισμό του και το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής του ετοιμότητας. 
Ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου που έχουν επιτελέσει αλλά και συνεχίζουν να επιτελούν ημέρα και νύχτα το ΓΕΣ εξασφάλισε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού την χορήγηση μέχρι του τέλους του έτους:

(6) Ημέρες εκτός έδρας στο προσωπικό που υπηρετεί στον Έβρο και τα Νησιά του Αιγαίου (εκτός Κρήτης)
(4) Ημέρες εκτός έδρας στο προσωπικό που υπηρετεί στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης
Ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος φτωχόπαιδο και αυτός, καταγόμενος από ένα μικρό χωριό του Θεσσαλικού Κάμπου, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει φτώχεια και το ότι κατάφερε να κάνει σωστή διαχείριση των κονδυλίων και να πάνε και κάποια ελάχιστα χρήματα σε όλο το προσωπικό λέει πολλά…
Αυτά τα κάνουν Ηγέτες και εμείς οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε!

Όπως και να αναγνωρίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που όλα τα Επιτελεία δουλεύουν ενωμένα στις Ασκήσεις και υπάρχει και σοβαρή συνεργασία μεταξύ Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Αμυνας και των Στρατιωτικών!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι άνθρωποι που δούλεψαν νύχτα και μέρα στις Ασκήσεις, ας πάνε στα σπίτια τους και μερικά ψώνια παραπάνω χρονιάρες ημέρες... 
Τόσες και τόσες μειώσεις έχουν υποστεί από κάποιους που τους αγάπησαν πολύ και τους… συμπαραστέκονται!

Πηγή Veteranos

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]