Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητείται η άρση ασυλίας του Καμμένου για το «λιντσάρισμα» του Πάχτα

Στη Βουλή έστειλε ο Άρειος Πάγος τη δικογραφία που σχηματίστηκε στη Θεσσαλονίκη σε βάρος του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου και ζητά την άρση της ασυλίας του, για να δικαστεί για το «λιντάρισμα» που είπε για τον Πάχτα.

Ο Άρειος Πάγος ζητά την άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για διέγερση πολιτών σε κακούργημα ή πλημμέλημα (άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα).

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε και τους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού και για να τους συμπαρασταθεί, και εκεί ανάμεσα στα άλλα φέρεται να τους είπε να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Πηγή: CrimeNet

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι επιλεκτικό αίσθημα δικαιοσύνης! Ο Άρειος Πάγος δεν έμαθε ότι το νερό δηλητηριάζεται με αρσενικό; Φαίνεται πως ο κ. Πάχτας αξίζει περισσότερο από μερικές εκατοντάδες Έλληνες.
    Τελικά η Θέμις δεν είναι τυφλή, στραβισμό έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]