Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν, ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας της Τουρκίας

Μπορεί να τα έχουμε ξανακούσει, ή να έχουμε συλλέξει τις σχετικές πληροφορίες μία-μία ξεχωριστά, όμως το να βλέπεις το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί πραγματικό σοκ, ακόμα και για παρατηρητές των εξελίξεων που έχουν εξοικειωθεί με το πραγματικό πρόσωπο της διεθνούς πολιτικής, πολλώ δε μάλλον με το πραγματικό πρόσωπο του πιο στυγνού, αλλά συγκεκαλυμμένου δικτάτορα της περιοχής, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
 
Του φασιστικής νοοτροπίας Τούρκου πρωθυπουργού που θα τον δείτε να απειλεί ευθέως βουλευτή που τόλμησε να τον κατηγορήσει γι’ αυτά που αποτελούν κοινό τόπο στους αναλυτές διεθνώς, τον ρόλο δηλαδή της κυβέρνησής του στην παντός είδους υποστήριξη στους παρανοϊκούς – ψυχοπαθείς μισάνθρωπους των ισλαμιστικών οργανώσεων που δρουν στη Συρία, με «τιμωρία»…

Τα αποβράσματα που κυβερνούν σήμερα στην Τουρκία, με απλά λόγια, δεν διστάζουν σε τίποτα μπροστά στον στόχο τους να ρίξουν την κυβέρνηση του Άσαντ και πιθανότατα να δουν τον Σύρο ηγέτη να έχει την τύχη, το τέλος του Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη… Αυτή είναι η ηθική των επικίνδυνων για τις αξίες που πρεσβεύει η Ευρώπη κυβερνώντων στην Άγκυρα με τους οποίους χαριεντίζονται Έλληνες πολιτικοί…

Κι ενώ ήλεγχαν – παρελθοντικός χρόνος διότι δείχνουν να μαζεύουν την ουρά στα σκέλια μετά την κολοσσιαία τους γκάφα – τη ροή των ισλαμιστών εξτρεμιστών στη Συρία, τους περιέθαλπαν και τους εξόπλιζαν, ενώ την ίδια στιγμή το ΝΑΤΟ έχει στείλει αντιαεροπορικά – αντιβαλλιστικά συστήματα Patriot για να τους προστατεύσουν. Και σε μια προφανή «ένδειξη ευγνωμοσύνης», επέλεξαν κινεζικό σύστημα για να εξοπλιστούν, φτύνοντας κατάμουτρα τους ευεργέτες τους.

Αυτή η Τουρκία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον δυτικό κόσμο. Επίσης, η πορεία που έχει χαράξει είναι αυτή της καταστροφής και της διάλυσης και όσοι δεν το βλέπουν απλώς εθελοτυφλούν. Οι οπισθοδρομικοί ισλαμιστές του κάθε Ερντογάν και οι πολίτες που επιθυμούν να πορευτούν στη ζωή τους απολαμβάνοντας δικαιώματα και ελευθερίες δυτικών κοινωνιών, με τον κάθε… σατράπη να μην έχει δικαιώματα στην προσωπική τους ζωή, απλά, ΔΕΝ μπορούν να ζήσουν μαζί.

Και αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία της Ιστορίας, ασχέτως εάν το δει η παρούσα γενιά (δεν είναι και απίθανο) ή οι επόμενες. Το τεχνητό κρατικό μόρφωμα που λέγεται Τουρκία δεν μπορεί να επιβιώσει ως «νορμάλ» κράτος στη διεθνή κοινότητα και όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι δικαιωματικά του ανήκει μια θέση στο πάνθεο των κορυφαίων… γενοκτόνων κρατών (προφανώς όχι εθνών, τουρκικό έθνος ποτέ δεν υπήρξε ούτε μπορεί να υπάρξει, όσες «μεγάλες ιδέες» και να εφεύρει αναζητώντας συγκολλητική ουσία) του σύγχρονου κόσμου.

Απολαύστε, όσοι τουλάχιστον μπορείτε να διαβάσετε τους αγγλικούς υποτίτλους του γερμανικού ρεπορτάζ…



Πηγή Defence-Point

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]