Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Σαμαράς είναι επικίνδυνος για τη χώρα και τους πολίτες της"

Παραληρηματική χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπoυργού της Χώρας Αντώνη Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε με το πέρα της ομιλίας του στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει επικίνδυνο τον Σαμαρά, ζητώντας του να σταματήσει να κρύβεται και να απολογηθεί για την πολιτική του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Με μια παραληρηματική ομιλία άνευ προηγουμένου, το βασικό ερώτημα που άφησε ο πρωθυπουργός να πλανάται είναι εάν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκεται.
Ο κ. Σαμαράς βλέπει φρένο στην ανεργία τη στιγμή που 1,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν έχουν δουλειά, «τάξη» στην παιδεία και την υγεία όταν κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία, βιωσιμότητα στο δημόσιο χρέος όταν αυτό αυξάνεται, νοικοκύρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία όταν αυτά βρίσκονται υπό κατάρρευση, πρωτογενή πλεονάσματα και ανάπτυξη στα ερείπια της ύφεσης και της ισοπέδωσης.
Δεν γνωρίζουμε ούτε σε ποια ακριβώς χώρα νομίζει ότι μιλά ο πρωθυπουργός, ούτε από που ακριβώς αντλεί το θράσος για να καταφεύγει σε τόσα γελοία ψέματα για να δικαιολογήσει την εθελούσια υποτέλειά του στους δανειστές.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κ. Σαμαράς είναι επικίνδυνος για τη χώρα και τους πολίτες της. Πλασάρει τη «θεωρία των δύο άκρων» για να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη πλήττοντας έτσι τη δημοκρατία τη στιγμή που συνεργάτες του προτείνουν συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, σερβίρει ένα πρωτογενές πλεόνασμα και στοιχεία που του κάνει δώρο η αμαρτωλή ΕΛΣΤΑΤ για να εξωραΐσει την καταστροφή και τον πόνο που έχει προκαλέσει στον ελληνικό λαό.
Είναι καιρός να σταματήσει να κρύβεται και να απολογηθεί για την πολιτική του. Έστω για μια φορά πριν αποχωρήσει οριστικά".


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]