Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι άραβες "χορηγοί" του στρατού των ΗΠΑ, ζητούν άμεσα πόλεμο στη Συρία

Το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (CCG) κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα να επέμβει αμέσως στη Συρία

Το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (CCG) κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα να επέμβει αμέσως στη Συρία για να "απαλλάξει" τον συριακό λαό από την "τυραννία" της κυβέρνησής του. "Η γενοκτονία και οι σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αντιμετωπίζει ο συριακό λαός, απαιτούν την άμεση επέμβαση της διεθνούς κοινότητας", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του CCG Αμπντελατίφ αλ-Ζαγιάνι, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Η επέμβαση θα πρέπει να έχει στόχο να απαλλαγεί ο αδελφός συριακός λαός από το τυραννικό καθεστώς και να δοθεί ένα τέλος στα δεινά του", τόνισε ο αλ-Ζαγιάνι. "Το συριακό καθεστώς είναι απολύτως υπεύθυνο γι' αυτό που συμβαίνει στη Συρία, για την απόρριψη κάθε προσπάθειας διευθέτησης της κρίσης και για το γεγονός ότι συνεχίζει να σκοτώνει, να καταστρέφει και να κάνει χρήση χημικών όπλων", υπογράμμισε ο αλ-Ζαγιάνι.

"Οι χώρες του Κόλπου υποστηρίζουν τα μέτρα που στόχο έχουν ν' αποτρέψουν το συριακό καθεστώς να προβαίνει σε απάνθρωπες ενέργειες", πρόσθεσε. Το CCG αποτελούν το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία.


-->
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]