Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουμε κυβέρνηση Ελλάδας και όχι κυβέρνηση Ελλήνων

Ολοκληρώθηκε η τρίωρη υπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε στην αρχή της σύσκεψης ότι "ο φόρτος εργασίας για την κυβέρνηση είναι μεγάλος προκειμένου να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει η Tρόικα μέχρι το Σεπτέμβριο".

Σιγά την αποκάλυψη, θα πείτε. Μα το θέμα δεν είναι η αποκάλυψη. Είναι η παραδοχή πλέον ότι και η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι ελληνική κυβέρνηση ή κυβέρνηση των Ελλήνων, αλλά μια κυβέρνηση της Ελλάδας. 
Κυβερνά την Ελλάδα ως τοποτηρητής, επόπτης, επιστάτης της Τρόικας. 
Ο «πρωθυπουργός» κάλεσε τους υπουργούς να δουλέψουν υπερωρίες για να επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε η Τρόικα. Δε λογοδοτεί στους πολίτες η κυβέρνηση της Ελλάδας, αλλά σε διεθνή ταμεία και τη γερμανική κυβέρνηση.

Όπως συμπληρώνει η είδηση: «Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι το βασικό μήνυμα που πρέπει να σταλεί στους Έλληνες πολίτες, είναι ότι οι μεγάλες θυσίες που έχουν υποστεί δεν θα πάνε χαμένες και ότι όλο αυτό το έργο θα οδηγήσει σύντομα στην έξοδο από την κρίση». 

Αν, λοιπόν, υπάρχει κάποιος που παίζει το ρόλο του Γκέμπελς, αυτός είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς που δίνει επισήμως την εντολή να αλλοιωθεί η πραγματικότητα και να χρησιμοποιηθούν στο έπακρο όλες οι δυνάμεις και οι δυνατότητες προπαγάνδας. 

Επαναλαμβάνω, το θέμα δεν είναι ότι τώρα τα μαθαίνουμε αυτά, αλλά ότι πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να τα ομολογούν ως κάτι φυσιολογικό.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οσο συνωστίζονται οι σκλάβοι να τους πληρώνουν τα 30 αργυρια αυτοί θα συνεχίζουν . Ας μην διαμαρτύρονται λοιπόν , διότι οι σκλάβοι τα¨ιζουν τα τέρατα για να τους φάνε και τους ίδιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]