Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χααρέτζ: Τζιχαϊστές ισλαμιστές έριξαν τα χημικά!

Πραγματικός κόλαφος για τον "ανθρωπιστή" Κέιν και τον αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, αποτελεί η δημοσίευση της Ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ, η οποία δηλώνει ευθαρσώς πως τα χημικά στη Συρία τα έριξαν ισλαμιστές τζιχαϊστές.

Και η είδηση διέρρευσε από την τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ", η οποία μάλλον θα απολύσει τον δημοσιογράφο που την ανέδειξε, τακτική που συμβαίνει κατά κόρον το τελευταίο διάστημα, όποτε η κυβέρνηση Ερντογάν νιώθει να θίγεται από δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου ή όποτε δεν υπάρχουν δημοσιεύματα που να αναδεικνύουν τις θέσεις του Ταγίπ Ερντογάν.

Το (ανα)δημοσίευμα της Χουριέτ από την Χααρέτζ
Η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ, υποστηρίζει πως πίσω από την επίθεση με χημικά στην Συρία βρίσκονται οι ισλαμικές συμμορίες.
Μονάδες πληροφοριών της Δύσης , όταν την περασμένη εβδομάδα συνέβη έκρηξη με 26 νεκρούς κοντά στο Χαλέπι, ανέφεραν πως επρόκειτο για επίθεση με χημικά όπλα από τις δυνάμεις του Άσαντ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χααρέτζ, κατά την έκρηξη κοντά στο Χαλέπι, πέθαναν στρατιώτες του συριακού στρατού, και τότε η συριακή κυβέρνηση δεν άργησε να ζητήσει μια επίσημη έρευνα. Οι δύο αυτές εξελίξεις δείχνουν πως πίσω από την επίθεση δεν βρίσκονται οι δυνάμεις του Άσαντ.
Στρατιωτικές πηγές της Συρίας ανέφεραν πως οι συμμορίες χρησιμοποίησαν πυραύλους που στην κεφαλή τους είχαν βάλει αλάτι που περιείχε χλώριο, και ότι στην περιοχή όπου συνέβη η έκρηξη υπάρχει μια μονάδα που παράγει χλώριο.
Εφ. Χουριέτ 28/8/2013
Κατά τα λοιπά, οι τρίχες που βρήκαν από "πληροφοριοδότες" και "δικούς τους ανθρώπους" οι ΗΠΑ, οι οποίες είναι μολυσμένες με το αέριο "σαρίν", προφανώς θα είχαν ταυτοποιημένο και το DNA κάποιου σύριου στρατιώτη. Αλλιώς δεν εξηγείται η αμερικανική μυθομανία και η εν γένει μανία στοχοποίησης της Συρίας για βομβαρδισμό.
Μέχρι και οι Ισραηλινοί δείχνουν στον Μπάρακ Ομπάμα την αλήθεια, που όμως ο ίδιος για τους δικούς του αφανείς λόγους δεν θέλει να αποδεχθεί.
Αλλά, αφού ο αμερικανός πρόεδρος επιμένει να βομβαρδίσει τη Συρία, μήπως θα έπρεπε να δει εκατοντάδες video σφαγών των ισλαμοφασιστών τζιχαϊστών και ανδρών της Αλ Κάιντα, οι οποίοι με ιδιαίτερη ευχαρίστηση εξολοθρεύουν άμαχους πολίτες, ενώ δείχνουν ιδιαίτερη έμφαση σε όποιον φέρει χριστιανικό σταυρό, αποφεφαλίζοντάς τον; 
Μήπως ο εκ πολλών αμφισβητούμενος Μπάρακ Ομπάμα θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα την αλήθεια και αντί να ανοίξει έναν μάταιο και άδικο πόλεμο, θα πρέπει επιτέλους να στραφεί κατά εκείνων των φανατικών τζιχαϊστών και των ανδρών της Αλ Κάιντα, τους οποίους μέχρι σήμερα η προσωπική του πολιτική προστατεύει;
Μήπως αντί να επιδίδεται η αμερικανική πολιτική σε δημιουργία ενόχων, θα ήταν πολύ καλύτερο να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς ενόχους;

Κωνσταντίνος
Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]