Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακριτολογίες

Γράφει ο Ακρίτας

Η Ελλάδα γερνάει, αντί να δίνουμε κίνητρα για να κάνουν παιδιά οι νέοι, το πολιτικό σύστημα μέσω των μνημονίων, κάνει ότι μπορεί για να διώξει τους νέους με την εφαρμογή νεοφιλελεύθερων εργασιακών μέτρων, να τους αποθαρρύνει να κάνουν παιδιά με πρόσφατο μέτρο η ίδια φορολόγηση που έχει ένας άγαμος μ'εναν έγγαμο που έχει παιδιά, και τέλος... το ίδιο πολιτικό σύστημα διαλύει ότι έχει απομείνει από την δημόσια εκπαίδευση και υγεία

*** 

Έχει πλάκα ή όχι όταν στελέχη της Δράσης και της Δημιουργίας, να μιλάνε για... κοινωνικά συμβόλαια; 
Πως και δεν τους έχει μαζέψει ακόμα ο... Σαμαράς; 
Ίσως στις επόμενες εκλογές θα τους δούμε και... βουλευτές, σαν αυτούς της ΔΗΣΥ.

***

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας απέρριψε το νομοσχέδιο για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων με το σύστημα της... εφεδρείας. 
Πριν 3-4 μήνες έκρινε επίσης τις περικοπές στις συντάξεις και μισθούς, πάλι αντισυνταγματικές. 
Μάλλον εκεί δουλεύει η δικαστική εξουσία και το Σύνταγμα.

***

Από τις 15 κερδοφόρες επιχειρήσεις του 2012... 
6 είναι κρατικές, 4 έχει βάλει το χεράκι του το κακό δημόσιο, 5 είναι ιδιωτικές. 
Και από αυτές τις 6... οι δύο πουλήθηκαν και οι άλλες 4 κάνουν τα πάντα για να βρουν αγοραστές ή νέοπαλιούς εθνικούς εργολάβους.

***

«Οι πρακτικοί άνθρωποι, που πιστεύουν ότι οι ίδιοι εξαιρούνται από τις επιδράσεις των διανοουμένων, συνήθως δεν είναι παρά σκλάβοι κάποιων νεκρών ήδη οικονομολόγων. Οι διάφοροι τρελοί που βρίσκονται στην εξουσία και ακούν φωνές από το πουθενά, στην πραγματικότητα διυλίζουν την παραφροσύνη τους από τα γραπτά κάποιου ελαφρώς παρωχημένου ακαδημαϊκού.»
Keynes


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]