Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Πέιλιν ξεφτιλίζει τον Ομπάμα για την Συρία

Η δημοφιλέστερη Ρεπουμπλικάνα Σαρα Πέιλιν, πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα έδωσε το στίγμα με μία δήλωση της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
“Επειδή η Συρία βομβαρδίζει την… Συρία, ας πάμε να βομβαρδίσουμε και εμείς την Συρία… κατά τα άλλα, εγώ είμαι η ηλίθια που δεν καταλαβαίνω!”
“Δεν κάναμε παρέμβαση όταν σφάχτηκαν 100,000 Σύριοι με διάφορους απεχθείς τρόπους, αλλά θα παρέμβουμε για λίγες εκατοντάδες επειδή δολοφονήθηκαν από χημικά!”
“Είναι απίστευτη βλακεία ο Ομπάμα να επικαλείται τον πόλεμο του Μπους, όταν ο ίδιος είχε αντιταχθεί. Ας θυμηθεί ότι τότε ο Μπους είχε και την έγκριση του Κονγκρέσου αλλά και πολλών συμμάχων. Σήμερα ο Ομπάμα δεν έχει τίποτα, αλλά θέλει να μας σύρει σε πόλεμο βάζοντας μπροστά το Κονγκρέσο. Bull!!!”
Έτσι έκλεισε την ανάρτηση της τραβώντας ουσιαστικά το χαλί κάτω από τα ποδια του ανεκδιήγητου Μακ Κέιν και βέβαια του Ομπάμα.
“Όταν έχεις δύο πλευρές που σφάζονται φωνάζοντας “Αλλάχ Ουάκμπαρ” και μία ανίκανη στρατιωτική ηγεσία, τότε αφήνεις τον Αλλάχ να καθαρίσει το τοπίο. Εως ότου βρεθεί κάποιος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων που να ξέρει τι του γίνεται!”
Είναι σίγουρο ότι η Πέιλιν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων, να δούμε εάν θα επηρεάσει ανάλογα και το Κονγκρέσο στο οποίο το κόμμα της έχει την ισχυ και μπορεί να ανατρέψει την απόφαση.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Από μικρό κι από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην Περιμέναμε το τσοφλι να μας πει την αλήθεια .
    Δηλαδή εάν είχαν την έγκριση των υπολοίπων θα ήταν εντάξει ;
    Οποίος δεν είναι πιστό σκυλάκι αυτών που κυβερνούν πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν υπάρχει περίπτωση να παρη το χρίσμα για να κατέβει στην πολιτική σκηνή .
    Οπότε...όταν μιλάνε αυτοί , εμείς κλανουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]