Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ειδικό σκάφος αεροπορικών επιχειρήσεων προσγειώθηκε στην Τουρκία

Προσγειώθηκε στο Ιντσιρλίκ το αεροσκάφος E-4B Nightwatch γνωστό ως NEACP (Εθνικό Κέντρο Άμεσης επιχειρησιακής διοίκησης) 

Το αεροσκάφος E-4B αποτελεί αμερικανικό κέντρο αεροπορικής διοίκησης, το οποίο χρησιμοποιείται στην περίπτωση πολεμικών επιχειρήσεων μεταφέροντας ανωτάτους αξιωματικούς και άλλα μέλη της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η άφιξη του αεροσκάφους στην Τουρκία θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν « μεταφέρει» ήδη την διοίκηση των συμμαχικών δυνάμεων εκεί για μια πιθανή «αεροπορική επίθεση» στο συριακό έδαφος. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα αεροσκάφη E-4B δύνανται να ίπτανται για 12 ώρες με ετοιμότητα απογείωσης 5 λεπτών από το έδαφος, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Τέσσερα αεροσκάφη αυτού του τύπου βρίσκονται σε μάχιμη υπηρεσία στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (USAF) και ανήκουν στην 1ο μοίρα (1ACCS) της 55ης Πτέρυγας μάχης της βάσης Offutt στην Νεμπράσκα.

Το εξειδικευμένο Πλήρωμα του E-4B « είναι συνδεδεμένο πλήρως on Line » με την (Air Combat Command) καθώς με την Στρατηγική Διοίκηση των ΗΠΑ -USSTRATCOM. Επίσης στο νατοϊκό αεροδρόμιο Ιντσιρλίκ εμφανίστηκαν και αμερικανικά UAV PREDATOR.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]