Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποδείξεις για χρήση χημικών στη Συρία από τους ισλαμοφασίστες

Όλοι παραδέχονται ότι χρήση χημικών όπλων στη Συρία έγινε. Η διεθνής κοινότητα και ειδικά οι ΗΠΑ και η Βρετανία που πρωτοστατούν για την στρατιωτική επέμβαση, έχουν “χρεώσει” την χρήση των χημικών στις δυνάμεις του Άσαντ. Εκείνο το αρνείται και ακόμη και ο διευθυντής στρατιωτικών πληροφοριών της DIA είχε καταθέσει στο Κογκρέσσο ότι δεν πιστεύει πως ο Άσαντ έχει τη δυνατότητα χρήσης χημικών.

Ωστόσο σε άρθρο της η εφημερίδα Washington Times υποστηρίζει οτι σύμφωνα με τον ΟΗΕ τα χημικά τα χρησιμοποίησαν οι αντάρτες και ΟΧΙ η κυβέρνηση Άσαντ. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Κάρλα Ντελ Πόντε μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για την Συρία, δήλωσε στην ελβετική τηλεόραση ότι "υπάρχουν ισχυρές υποψίες όχι όμως ακόμη αναμφισβήτητες αποδείξεις" ότι οι αντάρτες χρησιμοποίησαν τα χημικά και όχι ο Άσαντ.

Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό και δείχνει μια ομάδα “ανταρτών” να χρησιμοποιούν χημικά. Αυτά για τα οποία η Δύση είναι έτοιμη να επέμβει υπέρ τους!





Πηγή OnAlert


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]