Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακυρώθηκε η συνάντηση Ομπάμα – Πούτιν!

Η φημολογία των τελευταίων ωρών περί ακύρωσης της συνάντησης Ομπάμα – Πούτιν είναι τελικά πραγματικότητα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ακύρωσε την συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, η οποία είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η ακύρωση της συνάντησης σηματοδοτεί την έντονη δυσφορία των ΗΠΑ για την άρνηση της Ρωσίας να εκδώσει τον Έντουαρντ Σνόουντεν στην Αμερική.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ομπάμα έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί την Αγία Πετρούπολη στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου για τη σύσκεψη του G20 και σχεδίαζε να μεταφερθεί στην Μόσχα για να συναντηθεί με τον κ. Πούτιν.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]