Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιθανή έξοδος «εντός ωρών» από το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο για τον Σνόουντεν


...χωρις να θεωρείται βέβαιο ότι η αίτησή του για άσυλο έχει εγκριθεί 

Έγγραφο με το οποίο του επιτρέπεται η έξοδος από το χώρο τράνζιτ του αεροδρομίου Σερεμέτιεβο της Μόσχας και η τυπική είσοδός του στο έδαφος της Ρωσίας φέρεται να έχει χορηγήσει στον Έντουαρντ Σνόουντεν η υπηρεσία μετανάστευσης της Ρωσίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti και το πρακτορείο TASS. Στο δεύτερο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο δικηγόρος του Σνόουντεν δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να βγει από το αεροδρόμιο ο πελάτης του και να του επιτραπεί να διακινηθεί στη Ρωσία για ένα ορισμένο διάστημα.

Στο έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας αναφέρεται, ότι το αίτημα του κ. Σνόουντεν για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου εξετάζεται ήδη, ωστόσο στο μεσοδιάστημα του παραχωρείται το δικαίωμα να περάσει τα ρωσικά σύνορα, στο βαθμό που δεν υφίσταται κώλυμα από την πλευρά των συνοριακών φρουρών.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax, ο κ. Σνόουντεν πιθανότατα θα εγκαταλείψει το αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο «εντός των επόμενων ωρών».

Πηγές: Πρακτορείο Ιtar TASSRussia Beyond the Headlines 




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]