Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Εξέθεσαν» τον Βενιζέλο οι διαρροές από τα Σκόπια, αλλά…


...ο ίδιος έκανε δήλωση υπέρ τους!

Την ώρα που οι Σκοπιανοί προκαλούν και εξαπατούν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζει (χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο θέμα του ονόματος) την ευρωατλαντική πορεία της ΠΓΔΜ, με την προϋπόθεση ότι θα στηρίζεται σε μια υγιή και καθαρή βάση προς αμοιβαίο όφελος των δύο χωρών! Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την απαντητική επιστολή του πρωθυπουργού στον ομόλογό του κ. Γκρούεφσκι, όπου του υπενθύμιζε ότι δεν υπήρξε θετική εισήγηση περί ένταξης της στις σχετικές εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ειδικότερα, οι Σκοπιανοί άφησαν στα κρύα του λουτρού τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς, αν και είχαν συμφωνήσει μετά την «περίεργη» συνάντηση τους στις Βρυξέλλες να δοθεί στη δημοσιότητα μια ολιγόλογη ανακοίνωση, προκειμένου να μην «αποκαλυφθεί» η ατζέντα, δεν τήρησαν …τις υποσχέσεις τους. Έτσι, υπογράμμισαν ότι «συζητήθηκαν οι διαφορετικές αντιλήψεις για την πολιτική προτεραιότητα που δίνουν οι δύο πλευρές στην επίλυση της διένεξης για το όνομα, καθώς και οι συνέπειες του χρέους και της οικονομικής κρίσης σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο», στοιχεία τα οποία απέφυγε να…αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.

Για το χρέος

Μάλιστα, συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών διατείνονταν ότι ουδέποτε συζητήθηκαν θέματα χρέους, ωστόσο δεν μπήκαν στον κόπο να εκδώσουν μια σχετική ανακοίνωση διάψευσης… Στο μεταξύ χθες, μετά τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων, με τις συνεχείς παραβιάσεις, στο παιχνίδι μπήκαν και οι Σκοπιανοί. Οι άσπονδοι γείτονες μέσω της υπουργού Εσωτερικών Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα κατηγορούν την Ελλάδα για «ανεπαρκή» συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κύμα των παράνομων μεταναστών.

Δημοκρατία






Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]