Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ομπάμα θα ζητήσει από Σαμαρά άμεση επίλυση του ‘Σκοπιανού’


Σκόπια 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στις 8 Αυγούστου, θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προς τον οποίο θα ασκήσει πίεση για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος.

Τα παραπάνω αναφέρει το σκοπιανό κανάλι ‘Σίτελ’ επικαλούμενο μηνύματα πέραν του Ατλαντικού, συνεπικουρούμενα από δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας.


«Τα μηνύματα που έρχονται από τον Ατλαντικό είναι ξεκάθαρα, αν και δεν είναι πολύ αισιόδοξα... Η Ουάσιγκτον επιθυμεί το ζήτημα του ονόματος να επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν και δη, έως το τέλος του 2013. Θα αποτελέσει, μάλιστα, θέμα συζήτησης στις 8 Αυγούστου και ο Ομπάμα θα ήθελε να διευκρινιστεί αυτό», σημειώνει το νοτιοσλαβικό κανάλι επικαλούμενο την ελληνική εφημερίδα «Παρόν».

Επιπλέον σημειώνεται ότι θα τεθεί εκ νέου το όνομα «Άνω Μακεδονία» και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα το δεχθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Ανώνυμη διπλωματική πηγή είπε ότι «είναι πολύ μικρό περιθώριο για να αποδεχθεί αυτήν την πρόταση», σημειώνει η σλαβική τηλεόραση των Σκοπίων.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]