Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ισλαμική δημοκρατία του Ερντογάν συλλαμβάνει για δηλώσεις στο... twitter

38 συλλήψεις τούρκων στη Σμύρνη

H πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από δικηγόρο του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης και από τον βουλευτή του CHP Μουχαρρέμ Ιντζέ.
Σύμφωνα με ότι ανέφερε στο tweeter η Ναζλί Κιράν-μέλος της νεολαίας του CHP, οι 12 εξ αυτών έχουν αφεθεί ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μάθαμε από δικηγόρο οι 38 νέοι συνελήφθησαν λόγω αυτών που έγραψαν στο tweeter.

O βουλευτής CHP Μουχαρρέμ Ιντζέ έγραψε στο tweeter τα εξής:
"Ενημέρωθηκα πως 35 νέοι συνελήφθησαν στην Σμύρνη λόγω αυτών που έγραψαν στο tweeter, με αναζήτησε σχετικά θείος ενός νέου. Ξέρει κανείς τίποτε;
Αυτά που ανέφερα σχετικά με την Σμύρνη είναι απολύτως αληθινά, αυτή την στιγμή στο ΚΟΜ του Γεσίλγιούρτ Σμύρνης υπάρχουν 38 παιδιά, μίλησα με τον πατέρα ενός που είναι 21 ετών. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 19.30, έκανε έρευνα, και ακολούθως πήραν το παιδί στο τμήμα.
Σύμφωνα με ότι ανέφεραν στον πατέρα του, ο λόγος είναι αυτά που έγραψε στο tweeter. Κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του παιδιού. Ε μα, δεν στοχοποίησε τζάμπα ο πρωθυπουργός το tweeter!"
Αναφέρεται πως οι νέοι αυτή τη στιγμή μεταφέρθηκαν στο τμήμα οργανωμένου εγκλήματος.

Haber.sol.org 5/6/2013
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]