Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Άσκηση σε εξέλιξη στα σύνορα με Συρία

Τουρκική άσκηση ετοιμότητας ενόψει των εσωτερικών εντάσεων για να ‘ψαρώσουν’ τους Σύριους

Στην περιοχή της Σανλιούρφα, κοντά στην τοποθεσία Suruç των συνόρων, πραγματοποιείται άσκηση αρμάτων μάχης.

Συγκεκριμένα, άρματα του τουρκικού στρατού έλαβαν μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις σε παράσταση μάχης, αλλά χωρίς να ριχτούν βολές, παρά μόνο για να δοκιμαστούν οι ικανότητες των αρμάτων σε ελιγμούς.

Η τουρκική άσκηση πραγματοποιήθηκε μόλις ένα χιλιόμετρο από τα σύνορα της Συρίας και συγκεκριμένα στο σημείο Ayn al Arab, που βρίσκεται έναντι της πόλης του Χαλεπιού της Συρίας.

Η άσκηση είχε θέμα τη δοκιμασία σε περίπτωση εμπλοκής με τα συριακά στρατεύματα ώστε να γίνει η ανάλογη κατάρτιση των στρατιωτών.

Στην άσκηση συμπεριλήφθηκαν και αντιαεροπορικά όπλα τα οποία είχαν στραμμένη την κάννη τους προς τη συριακή πλευρά, αναφέρει το δημοσίευμα του DHA.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]