Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις συνεχίζονται στην Τουρκία

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν και πάλι στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, υπό την εποπτεία των αξιωματικών επιβολής του νόμου. Η ειδηση αυτή μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ.

Χθες στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε ακόμα μια διαδήλωση. Η αστυνομία πήρε ισχυρά μέτρα για να εξασφαλίσει την τάξη και η διαδήλωση πέρασε ειρηνικά.

Αντικυβερνητικές μεγάλης κλίμακας διαδηλώσεις, που για τρείς και πάνω εβδομάδες συνεχίζονται σε όλη την Τουρκία, άρχισαν με το γνωστό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην κοπή των δέντρων στο Πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης.

Ρίψεις χειροβομβίδων κατά των διαδηλωτών
Η τουρκική αστυνομία χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες με δακρυγόνα και κανόνια νερού διέλυσε τους συμμετέχοντες στην αντικυβερνητική διαδήλωση στην Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, έχουν συλληφθεί 20 άτομα, ύποπτα για την οργάνωση των ταραχών. Ορισμένοι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Ταυτόχρονα, χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαδήλωση στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, η οποία διοργανώθηκε απ’αφορμή την απόφαση της τουρκικής εξουσίας να απελευθερωθεί εν αναμονή της δίκης ο κρατούμενος αστυνομικός, ο οποίος, όπως υποτίθεται, σκότωσε ένα διαδηλωτή.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]