Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλάζουν στρατηγική, αλλά όχι στόχο

Το σκοτεινό σύστημα των λόμπι και των "ισχυρών" της γής αλλάζει στρατηγική, αλλά όχι στόχο για την Ελλάδα

Οι σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται την πατρίδα μας έχουν εδώ και χρόνια σχεδιάσει τρόπους και σενάρια για την υποδούλωση της Ελλάδας.

Πάνω στα πλάνα αυτά δουλεύει μεγάλο μέρος της σκοτεινής βιομηχανίας των "πεφωτισμένων" ,"εκλεκτών" λομπίστων και "τεκτόνων"που εξετάζουν πολλά σχέδια και εναλλακτικά σενάρια για την επίτευξη των σκοτεινών τους σκοπών.

Δυστυχώς στα ανίερα σχέδια τους οι "ποντικοί" της οικουμένης έχουν στρατολογήσει και πολλούς αξιωματούχους και πολιτικούς.

Στην περίπτωση της Ελλάδας, οι προσκυνημένοι πολιτικοί του παλαιού συστήματος εναλλάσσουν αβασάνιστα τις μάσκες τους, με μοναδικό σκοπό την εξαπάτηση του πολίτη και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών τους.

Πολλοί από τους πολιτικούς μας, που είναι μέλη στις περιβόητες λέσχες, εφαρμόζουν κατά γράμμα τα σχέδια των επικυρίαρχων της πατρίδας μας.

Ικανοποιούν στο έπακρο τα σχέδια περί δημιουργίας μουσουλμανικού τόξου στην Ελλάδα.

Προσπαθούν με κάθε μέσο να πλήξουν την πατρίδα μας, τις αξίες και τις αρχές μας. Καταρρακώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και υποβαθμίζουν το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Καταστρέφουν την δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία ενώ δημιουργούν τεχνηέντως συνθήκες ψυχολογικής πίεσης και άγχους- στρές σε όλους τους πολίτες σύμφωνα με την λογική του Δόγματος του Σόκ.

Ωθούν τον Έλληνα στην αυτοκτονία και παράλληλα του απαγορεύουν να κάνει παιδιά, μιας και τα παιδιά είναι "τεκμήριο"... αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Σε αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και το καινούργιο "φλέρτ" που δείχνει να αναπτύσσεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ.

Εξαιρετικά περίεργο και ύποπτο το γεγονός αυτό, και όπως όλα δείχνουν, το σύστημα των προσκυνημένων πολιτικών δείχνει να επιστρατεύει όλα τα μέσα για να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των πολιτών και να σταματήσουν την ανοδική πορεία των πραγματικά πατριωτικών κινημάτων.

Ρομαντικός Έλλην



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]