Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρίσκο

Στη… νέα τάξη πραγμάτων όλα θα είναι ρίσκο.
Οι καταθέσεις από το ένα ευρώ στις τράπεζες, σύμφωνα με την απόφαση του Εκοφίν, θεωρούνται επένδυση, άρα ενέχουν ρίσκο.

Προσέξτε την… υποσημείωση των τοκογλύφων των Βρυξελλών:
«Απαγορεύεται μεν να κουρευτούν άμεσα οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ, αλλά αν εκλείψουν όλες οι άλλες επιλογές (μέτοχοι, ομόλογα, μη διασφαλισμένες καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ) και προκειμένου να αποφευχθεί η επιβάρυνση του δημοσίου και των φορολογουμένων, να αντληθούν χρήματα και από τα αντίστοιχα Ταμεία Εγγύησης Καταθετών των κρατών-μελών. Τα Ταμεία Εγγύησης Καταθέσεων κρατούν ένα ποσό από τις ίδιες τις καταθέσεις».
Άρα αναγνώστη, νομίζεις ότι έχεις καταθέσεις!

Το αυτό θα ισχύσει και για το μισθό – όσων «τυχερών» έχουν ακόμη δουλειά – ο οποίος πλέον καταβάλλεται υποχρεωτικά μέσω τραπεζών. Οπότε από το πρώτο ευρώ θα μπορεί να δημεύεται προς αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους, το οποίο σημειωτέον κανείς δεν μας λέει πως τελικά δημιουργήθηκε.

Άρα αναγνώστη, νομίζεις ότι έχεις μισθό!

Το να παίρνεις σύνταξη επίσης είναι ρίσκο. Από Φθινόπωρο θα μας πουν ότι το ασφαλιστικό σύστημα απέθανε, όποιος πρόλαβε πήρε και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι ας πρόσεχαν όταν πλήρωναν τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία.

Άρα αναγνώστη, νομίζεις ότι έχεις σύνταξη!

Εν κατακλείδι, το να μπορείς να επιβιώνεις αξιοπρεπώς στο μάταιο τούτο κόσμο είναι ένα μεγάλο ρίσκο.

Άρα αναγνώστη, νομίζεις ότι ζεις!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]