Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταγγέλεται για λογοκλοπή ο Σαμαράς!

Το σύνθημα που "έριξε" στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, ήταν η "Νέα Ελλάδα", το οποίο -προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους κρίθηκε ως το καλύτερη- σε μία προσπάθεια απεγκλωβισμού και κάθαρσης της εικόνας του ίδιου του πρωθυπουργού και του κόμματός του.

Όμως, γι αυτό ακριβώς το σύνθημα, καταγγέλεται ο Αντώνης Σαμαράς για λογοκλοπή ή για -τουλάχιστον- σπίλωση του ονόματος Ελληνικού κόμματος το οποίο ιδρύθηκε πριν 3 χρόνια και λειτουργεί ως επίσημα αναγνωρισμένο κόμμα με το όνιμα "Νέα Ελλάδα".
Έτσι,  ο πρόεδρος του κόμματος "Νέα Ελλάδα" απέστειλε καταγγελτική επιστολή προς τη Νέα Δημοκρατία, την οποία κοινοποίησε με δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, μέσω της οποίας απαιτεί την άμεση απόσυρση (εκ μέρους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας) της χρήσης "Νέα Ελλάδα".

Προφανώς η έλλειψη έμπνευσης για συνθήματα οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στην... λογοκλοπή (και σπίλωση με βάση τους συνειρμούς). Απορία δική μας είναι πως είναι δυνατόν να εμπνευστούν τον τρόπο διεξόδου της χώρας από την κρίση, όταν δεν μπορούν να εμπνευστούν ούτε πολιτικά συνθήματα...!



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]