Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είμαστε έτοιμοι για όσα πρόκειται να συμβούν;

Η οργή στις κοινωνίες όλων των πολιτών μεγαλώνει καθημερινά.
Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκιοσμιοποιητών.
Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:
  • ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,
  • ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη
  • ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα.
Η κοινή συνισταμένη και στις τρεις λύσεις, είναι η παγκοσμιοποίηση της πολιτικής, η κοινή παγκόσμια οικονομία - νόμισμα, η κοινή παγκόσμια διαχείριση των κοινωνιών... 

Ποιός και πως θα προταθεί να κυβερνήσει; 
Με βάση ποιούς νόμους θα γίνεται η παγκόσμια διαχείριση των διαφορετικών κοινωνιών; 

Μετά την απαλοιφή της λέξης έθνος, περνάμε πλέον σε μία διεθνή κοινωνία, η οποία θα είναι πανομοιότυπη του πύργου της Βαβέλ. 
Τα πολυπληθή κράτη θα εκπροσωπούνται με σχετική επάρκεια σε μία διεθνή κυβέρνηση και θα περνάνε τα συμφέροντά τους. Τα μικρά κράτη απλά θα σβήσουν, αφού θα αναμιχθούν με μετακινούμενους πληθυσμούς. 
Ο πολιτισμός θα γίνει ένα πολύχρωμο κοκτέιλ και η θρησκεία θα γίνει ένα συνονθύλευμα δοξασιών όλων των θρησκειών (με έμφαση στο ισλάμ που θέλει - επιβάλει απόλυτα υποταγμένους πολίτες). 

Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε, είτε όχι, το σχέδιο είναι σε λειτουργία, οι κινήσεις είναι ορατές και τα αποτελέσματα προδιαγεγραμμένα. 
Η προτεινόμενη "λύση" της παγκόσμιας σύρραξης φαίνεται να υπερισχύει των άλλων αφού έτσι θα γίνει εφικτή και μία σημαντική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη (λιγότεροι άνθρωποι ελέγχονται ευκολότερα). 

Το πεδίο σύγκρουσης που επιλέχθηκε -όπως όλα δείχνουν- είναι η Μέση Ανατολή. 
Η επόμενη ημέρα θα βυθίσει την ανθρωπότητα σε έναν μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά σκοταδισμό. 

Και όμως, όλα μπορούν να ανατραπούν από ένα "τυχαίο γεγονός", έναν "από μηχανής θεό" που ενδέχεται να εμφανιστεί για να καταστρέψει το καλοβαλμένο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης. 
Ζούμε σε μία περίοδο που είναι άγνωστο πως θα καταγραφεί από τους ιστορικούς του αύριο (αφού είναι γνωστό πως την ιστορία την γράφουν όπως επιθυμούν οι νικητές). 
Όμως, είναι γεγονός πως είμαστε παρόντες σε αυτά που συμβαίνουν και θα γίνουμε μάρτυρες μοναδικών ιστορικών γεγονότων. 
Η ψυχική και η φυσική μας προετοιμασία είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις που θα μας επηρρεάσουν και ίσως να μας καταστρέψουν. 
Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα; 
Είμαστε έτοιμοι να δούμε όσα θα συμβούν; 
Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα ανθρωπόμορφα αρπακτικά που κατακλύζουν τον πλανήτη;
Είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε τα γεγονότα που έρχονται καλπάζοντας; 
Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε νέα όρια φυσικής αντοχής και ψυχικού σθένους στους εαυτούς μας;

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους! 

Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Αν γίνει ένα bank run στην ελλάδα(να πάμε δηλαδή και να σηκώσουμε όλοι τις τραπεζικές μας καταθέσεις) θα γίνει ενα τρελό ντόμινο σε όλη την ευρώπη κατι που δεν το εχει υπολογίσει κάνεις και όλοι το τρέμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η ιδεατη συνεχεια θα ηταν να φτιαξουμε μια τραπεζα λαικης βασης εξω απο τα παγκοσμια παιχνιδια κερδοσκοπισμου που θα βοηθαει πραγματικα τους πολιτες και οχι να τους καταστρεφει στο ονομα του κερδους και της ανομιας που κυριαρχει στο παγκοσμιο τραπεζικο συστημα . γιατι να μην μπορουμε να το πραξουμε ? θα ηταν ο χειροτερος εφιαλτης τους .

      Διαγραφή
    2. Ο πρώην της Λιβύης κάτι αντίστοιχο προσπάθησε να κάνει. Το τέλος του είναι γνωστό. Τα δύο ελάχιστα προαπαιτούμενα είναι: α) Έλληνας (ΜΗ προδότης) κυβερνήτης και β) βαθιά κατανόηση του προβλήματος από το λαό ώστε να πιστέψει στην ενδεδειγμένη λύση.
      Αυτή τη στιγμή, δεν υφίσταται τίποτα από τα δύο.

      Διαγραφή
  2. "Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:
    ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,
    ή θα γίνει μία παγκόσμια κοινωνική έκρηξη
    ή θα εμφανιστεί μία παγκόσμια λύση που θα διαγράψει το οικονομικό πρόβλημα."

    Μήπως αντί του διαχωριστικού συνδέσμου "ή" θα μπορούσαμε να βάλουμε τον συμπλεκτικό σύνδεσμο "και";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τρομερά δύσκολο να ελέγξουν τις αντιδράσεις παγκοσμίως, γι' αυτό και προχωρούν βήμα - βήμα και κρυφίως. Έλα όμως που οι περισσότεροι τα θεωρούν θεωρίες συνομωσίας όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.
      Οπότε, αν δεν "πέσουν" τα ΜΜΕ, η πηγή συσκότησης και παραπλάνησης, δεν πρόκειται ποτέ πιθανόν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
      Και αυτό που με σοκάρει είναι το γεγονός ότι, οι απολυμένοι της ΕΡΤ, παρότι έχουν στα χέρια τους την ατομική βόμβα εναντίον του συστήματος, απλά την κρατούν απενεργοποιημένη. Αν και απολυμένοι, συνεχίζουν ακάθεκτοι τους προηγούμενους ρόλους τους.
      Εδώ ακριβώς σβήνει κάθε ελπίδα γι' αυτή την κοινωνία να αποφύγει τα χειρότερα, αλλάζοντας πορεία όσο υπάρχει χρόνος.

      Διαγραφή
  4. Πλέον Κωνσταντίνε έχεις περάσει στο επίπεδο του theeconomiccollapseblog.com. Προβλέπεις επικείμενες οικονομικές καταστροφές και πολέμους. Είσαι ο Έλληνας Michael T. Snyder. Τραγικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς, Σου ετοιμάζω κάτω για την δική σου περίπτωση. Αφιερωμένο στην ιδιοσυγκρασία σου. Τραγικοί είναι όσοι δεν βλέπουν το τι έρχεται. Και είναι τραγικοί επειδή όχι μόνο δεν μπορούν να δουνε, αλλά θέλουν να πάρουν και άλλους στην προσωπική τους τύφλα. Πριν χρόνια όταν έγραφα που οδηγούμαστε οικονομικά (ψάξε στο google αν σου φύγει η τεμπελιά) ήμουν γραφικός. Σήμερα που τα όρνεα μαζεύτηκαν, είμαι τραγικός. Αύριο που θα συμβούν γεγονότα ακατάληπτα, θα είσαι εξαφανισμένος στην ανωνυμία σου. Και που είσαι... το κείμενο το προσυπογράφω. Δεν το υπογράφω. Όλο τέτοια λάθη κάνεις και εκτίθεσαι... ανεπανόρθωτα μάλιστα. Εσύ κι εγω ξέρουμε τι λέμε. Δεν είναι σωστό να σε δώσω... λόγω του "λειτουργήματός" σου

      Διαγραφή
    2. Οι μη οργισμενοι εφ'οι δει , ΗΛΙΘΙΟΙ δοκουντες ΕΙΝΑΙ .
      Αριστοτελης .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]