Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σουηδία: Ο πολυπολιτισμός του Σόρος "χτυπάει" και γεννάει ρουφιάνους δημοσιογράφους

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση, αποκαλύπτει όμως και τον βρώμικο ρόλο των “δημοσιογράφων” φερέφωνων του Σόρος στην επιβολή του παγκόσμιου φασισμού και της εξόντωσης κάθε ελεύθερης φωνής.

Η Σομαλή δημοσιογράφος Amun Abdullahi, εντόπισε ισλαμοφασιστικό πυρήνα που λειτουργούσε ως “ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο”, σαν αυτά που θέλει να ανοίξει ο Καμίνης σε κάθε διαμέρισμα, με επιδότηση μάλιστα από το κράτος. Παρακολούθησε την αλλαγή συμπεριφοράς ενός Σομαλού νέου που γνώριζε καλά, μετά τα “σεμινάρια” που παρακολουθούσε εκεί. 

Μετά από έρευνα, απέδειξε πως πίσω από το “πολιτιστικό ίδρυμα”, κρυβόταν επικίνδυνη ισλαμιστική οργάνωση που έκανε πλύση εγκεφάλου στους νεαρούς μουσουλμάνους, μετατρέποντας τους σε πειθήνιους φασίστες. Η ηρωΐδα δημοσιογράφος, το αποκάλυψε ως όφειλε και εκεί άρχισε η… κόλαση!

Παρότι Μουσουλμάνα και η ίδια, ο εσμός των δημοσιογραφικών καθαρμάτων που παρουσιάζονται ως “ευαίσθητοι” και “ανθρωπιστές”, την έδωσαν βορά στα στίφη των ισλαμοφασιστών με απίστευτα ρεπορτάζ μίσους όπου περίπου χαρακτηριζόταν ως… ρατσίστρια! 

Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί η ίδια τρομοκρατικές επιθέσεις, να της κάψουν το αυτοκίνητο, να της στέλνουν ακόμα και κούκλες με ακρωτηριασμένα γεννητικά όργανα και τέλος να την αναγκάσουν να επιστρέψει στο Μογκαντίσου.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου “εάν θα την ενδιέφερε να εργαστεί πάλι στην Σουηδία ως δημοσιογράφος”, η απάντηση ήταν κάθετη: “Ποτέ ξανά στην Σουηδία, γιατί εδώ δεν μπορείς να πεις την αλήθεια”!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]