Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αέναο μίσος για τον Ελληνισμό

Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους

Πρόλογος ιστολογίου: Αυτή την χώρα ονειρεύεται να δημιουργήσει ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με την υπόλοιπη κυβερνητική κουστωδία και με το κοινοβούλιο που μετατράπηκε σε χώρο ιδεολογικής αποχέτευσης;
Αυτή την παιδεία οραματίζονται τα ανθυποκυβερνώντες, για να δώσουν "βάσεις" στα "όνειρά" τους;
Ετούτη η πατρίδα πλήρωσε πολύ ακριβά τους φτηνούς και νάνους ηγέτες της.
Ετούτος ο λαός πάντα έχτιζε πάνω στα ερείπια που άφηναν οι δοτές, ολίγιστες και ευλίγιστες ηγεσίες που τοποθετούνταν από εκείνους που είχαν συμφέρον να καθυποτάξουν τον Ελληνισμό.
Ετούτη η γη πλημμύρισε στο αίμα αθώων, αλλά και αγωνιστών της ελευθερίας, της δημοκρατίας και έγινε φάρος σηματοδότης σπουδαίων μηνυμάτων προς τους λαούς όλου του κόσμου, ζωντανεύοντας αξίες που οι ισχυροί τις ήθελαν νεκρές.
Οι εγχώριοι συνεργάτες των επίδοξων κατακτητών δεν έλειψαν ποτέ από αυτή την ταλαιπωρημένη και δοξασμένη χώρα, συμμετέχοντας ακόμη και σε εκτελεστικά αποσπάσματα προσπάθησαν να νεκρώσουν τις φωνές του δικαίου, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Οι ιδεολογική (ή και φυσικοί) απόγονοί τους σήμερα επαναλαμβάνουν την επιχείρηση καθυπόταξης των Ελλήνων, με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, με ακόμη μεγαλύτερη φρικαλεότητα, αλλά με την συγκάλυψη και το προσωπείο του "ανθρωπισμού" που ποτέ δεν πίστεψαν. Αυτοί και οι εργοδότες τους έχουν κηρύξει έναν σιωπηλό πόλεμο προκειμένου να επιβληθούν, πιστεύοντας πως η ιστορία δεν θα επαναληφθεί, πιστεύοντας πως αυτή τη φορά θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή.
Το αν θα τα καταφέρουν δεν εξαρτάται από αυτούς, αλλά από εμάς και το ξέρουν...

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα σηκωνόταν από τις στάχτες, στην Γερμανία έρρεαν πακτωλοί χρημάτων για την παλινόρθωση. Άθλιοι πολιτικάντηδες, “κούρευαν” στις πλάτες αυτών των παιδιών τα Γερμανικά δάνεια και έβαζαν “ρήτρα ανάπτυξης”.

Αμέσως μετά την “επανένωση”, αυτή η συμμορία επανήλθε με το πρόσωπο του “εκσυγχρονισμού” βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο της νέας υποταγής που ολοκληρώνεται σήμερα.

Φωτογραφίες από τα μετακατοχικά σχολεία που συγκλονίζουν. Αυτον τον εξαθλιωμένο λαό άφησαν, αυτή την βιασμένη πατρίδα, που τώρα την ξαναβιάζουν.

Αυτόν τον λαό ονομάζουν “λαμόγιο, φοροφυγά, απατεώνα και εσχάτως “ρατσιστή” οι διαχρονικοί δολοφόνοι της Ελλάδας και τα τσιράκια τους.

Η παλινόρθωση της Ελλάδας δεν έγινε με την βοήθεια κανενός. Παρά μόνο με την αλληλεγγύη, τον αγώνα και το πείσμα των Ελλήνων (παρά τις απέλπιδες προσπάθειες ορισμένων να τους διχάσουν). Με το χαμόγελο και την αγάπη για την Ελλάδα, ξυπόλητοι μα περήφανοι.

Δεν διεκδικούμε λοιπόν. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις. Αλίμονο σε αυτούς που θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στις ημέρες κατοχικής εξαθλίωσης.










 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι χειρότεροι εχθροί μας είναι μέσα στη χώρα. Ποτέ να μην το ξεχνάμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]