Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Προσπαθούν να εξαθλιώσουν τον ελληνισμό τώρα και στην Κύπρο

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα βαδίσουν μαζί αυτές τις δύσκολες ώρες για να φέρουν ξανά ευημερία, ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, διαβεβαίωσαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου και ο πρόεδρος του Κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι με τον Π. Καμμένο «διατηρούν μια μακρά σχέση φιλία και συνεργασία, καθώς συλλειτούργησαν στο χώρο της Άμυνας, ως Πρόεδρος ο κ. Ομήρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Βουλής της Αντιπροσώπων και ο κ. Καμένος ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων».

Είπε ότι η συμπαράσταση της Ελλάδας «μας δίνει ελπίδες και κουράγιο για να αντέξουμε τη δοκιμασία» και επανέλαβε ότι η κρίση που διέρχεται η Κύπρος είναι μια κρίση, η οποία στοχεύει στην εξουθένωση του κυπριακού Ελληνισμού, να τεθεί υπό αποικιοκρατική δουλεία, τονίζοντας ότι το καθήκον μας είναι να αντισταθούμε. Ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι νιώθει τιμή για τη συνάντηση με έναν «πατριώτη», που είναι «ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, που τόλμησε να πει ένα μεγάλο όχι, το οποίο πέρα από τον Κυπριακό Ελληνισμό εκπροσωπούσε και το σύνολο του ελληνικού λαού που επί τρία χρόνια υπέστη την εξαθλίωση, την προσπάθεια απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, την ξένη κατοχή».

Επεσήμανε ότι οι άνεργοι στην Ελλάδα είναι 1.800.000, με επιχειρήσεις να κλείνουν, εξαθλίωση αυτοκτονίες και διατύπωσε τη θέση πως η προσπάθεια εταίρων μας με δημόσιες δηλώσεις να εξαθλιώσουν και να ταπεινώσουν τον Ελληνισμό συνεχίζεται και στην Κύπρο. Ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι μια πολύ ισχυρή οικονομία, με ένα πολύ ισχυρό τραπεζικό σύστημα, το οποίο αποφάσισαν να κτυπήσουν, πρώτα από όλα με παραλείψεις και της Ελλάδος και ζήτησε δημόσια συγνώμη εκ μέρους του ελληνικού λαού, επειδή, όπως ανέφερε, «το κούρεμα των 5 δισ. ήταν η αρχή της δημιουργίας των προβλημάτων».

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την ελπίδα ότι τη δύσκολη αυτή μέρα που περνά η Κυπριακή Δημοκρατία και ο κυπριακός λαός το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας να βρει και αξιοποιήσει τη δυνατότητα εξόδου και να αποφύγει το μνημόνιο, γιατί, παρατήρησε, εκτός από τους εταίρους στην ΕΕ υπάρχουν και άλλοι σύμμαχοι, υπάρχουν ομόδοξοι λαοί και κράτη, τα οποία είναι έτοιμα να σταθούν δίπλα μας.

«Η Κύπρος έχει τεραστίου ενδιαφέροντος γεωπολιτική θέση και θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτό το χώμα έχει ποτιστεί με πολύ αίμα για να παραδοθεί άνευ όρων στους τραπεζίτες. Τους ξένους τοκογλύφους», είπε, προσθέτοντας ότι «θα είμαστε μαζί, θα παλέψουμε μαζί και θα ξαναπελευθερωθούμε μαζί». Ο Π. Καμμένος είχε επίσης σήμερα χωριστές συναντήσεις με το ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού, τον πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρη Συλλούρη και την ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων.

Πηγή newsbomb.gr

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]