Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Το ΤΑΙΠΕΔ παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους

Με αντικείμενο το έργο του ΤΑΙΠΕΔ, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ηγεσία του, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε σήμερα επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό, ζητώντας να ενημερωθεί η Βουλή με ποια μέθοδο έγινε η αποτίμηση της δημόσιας περιουσίας σε μόλις 9,4 δισ. και για το αν η κυβέρνηση θα επιμείνει στην εκχώρηση στρατηγικών τομέων της οικονομίας σε επιχειρηματικά συμφέροντα και «αν θα συνεχίσει να καλύπτει την έκνομη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ».

Ο κ. Τσίπρας καταγγέλλει ότι «το ΤΑΙΠΕΔ αποτελεί φορέα υλοποίησης του πιο ακραίου προγράμματος ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας» και ότι «λειτουργεί με αδιαφανείς διαδικασίες παρακάμπτοντας ακόμη και τον ιδρυτικό νόμο και καταστατικό του».

Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζει πρωτοφανή μεθόδευση την «άρνηση να έχουν πρόσβαση τα κόμματα της Βουλής στα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ του Ταμείου, αλλά και την εκπαραθύρωση μέλους του ΔΣ, επειδή διαφωνούσε με τις αποφάσεις και είχε την αξίωση η διαφωνία να καταγράφεται στα πρακτικά».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]