Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρυσές δουλειές από τα LIDL στην Κύπρο

Τελικά, με τα καταστήματα LIDL τι γίνεται; Στην Κύπρο κάνουν χρυσές δουλειές, τη στιγμή που η Γερμανική μπότα έχει πατήσει στο νησί και έχει καταστρέψει την οικονομία της Κύπρου. Φαίνεται πως οι Κύπριοι παραμένουν πιστοί στο δόγμα «φτηνά και από όπου κι αν είναι», στηρίζοντας έτσι εκείνους που θέλουν να τους ισοπεδώσουν οικονομικά.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να είναι «φυσιολογική» μία τέτοια αντίδραση, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως η οικονομική ενίσχυση εκείνου που σε πολεμάει ανοιχτά και προσπαθεί να σε εξοντώσει, μόνο ως «αυτοκτονικός ιδεασμός» μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Ελπίζουμε οι Κύπριοι να αντιληφθούν γρήγορα πως στα μέτρα που έχει επιβάλει εναντίον τους η Γερμανία μόνο με αντίμετρα μπορούν να απαντήσουν. Μάλιστα, τα αντίμετρα απαιτείται να είναι τέτοια που να γίνουν αντιληπτά από τους Γερμανούς… «εταίρους», οι οποίοι μετράνε τα πάντα με το χρήμα.
Φαίνεται όμως πως οι Κύπριοι έχουν καταληφθεί από το "σύνδρομο της Στοκχόλμης"...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]