Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απλά, αρνούμαι

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιοδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε κομματικό υπάλληλο, που έχει πάρει τον τίτλο-φερετζέ- του δημοσίου, ο οποίος θα έχει απαίτηση να βρει την παρανομία μου για να αποδώσει το τίμημα σε χρήμα. Να είναι σε απόσταση ασφαλείας από το χέρι μου όταν θα πατήσει την σφραγίδα του κατασχετηρίου του σπιτιού μου, διότι αυτό το σπίτι δεν έβγαλε ούτε ένα σκουλήκι που να αποδέχεται τα πάντα αρκεί να "πέφτει" ο αιματοβαμμένος του μισθός.

Αρνούμαι να αποδεχθώ γιατρό δημοσίου τομέα όταν θα έρθει η ώρα να έχει ανάγκη την επιστήμη του συμπολίτης μου και θα έχει το θράσος να ζητήσει βιβλιάριο υγείας ή το χρηματικό ποσό που ορίζει ο νόμος για να κάνει αυτό που του επιβάλει ο υπέρτατος νόμος του λειτουργήματος του. Η άρνησή του να τιμήσει τον όρκο του θα είναι και η δική μου άρνηση να σεβαστώ ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον όποιον θεσμό ακόμα κατέχει θέση σε αυτή την χώρα. Οι θεσμοί που έμαθα να σέβομαι είναι αυτοί που υπηρετούν την χώρα μου και δεν υπηρετούν καμία άλλη εις το όνομα του κέρδους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τα όρια που θα θέσει ο κάθε υπουργίσκος για το πώς θα διεκδικήσω τα δικαιώματα μου τα οποία έχουν ήδη εξαϋλωθεί από τις υποκλίσεις που έχει κάνει αυτός και οι όμοιοί του στην Μεγάλη Τράπεζα που λέγεται Ευρώπη.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως καθαρό πολιτικό πρόσωπο τον οποιονδήποτε διατηρεί ακόμα και τυπικές σχέσεις, συζητά ή έστω βρίσκεται τυχαία στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους χωρών ή ιδρυμάτων που έβαλαν την ζωή μου υποθήκη για τις δικές τους αποθήκες χρήματος.

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον κρατικό φρουρό ο οποίος αντί να φυλλάτει την δική μου πλάτη ασκεί βία σε μένα και στους γύρω μου για να μην ματώσει ο κρατικός εχθρός που έχει ασυλία αν και εδώ και τρία χρόνια η ασυλία του άρθηκε όπως άρθηκαν και όλοι οι νόμοι με τις δικές του υπογραφές. Οι κρατικοί φρουροί που προστατεύουν τον εχθρό και όχι τον συνάνθρωπο εδώ και τρία χρόνια μετατράπηκαν συνειδητά, εφόσον δεν παραιτήθηκαν, σε παρακρατικούς.

Αρνούμαι να αποδεχθώ ως Άνθρωπο οποιονδήποτε ψηφοφόρο ή παλαμακιστή του οποιοδήποτε κόμματος συμμετέχει ακόμα και με την παρουσία του μέσα στο Κατοχικό Κοινοβούλιο, αλλά και όλους αυτούς που σπρώχνουν την κατάσταση με οποιαδήποτε κομματική ταμπέλα. Δεν σέβομαι τον μικρό, άνοο, ατομικιστή και επικίνδυνο πολίτη ο οποίος με την κρυφή του ψήφο επιμένει να συντηρεί την χώρα μου σε καταστολή και ψυχική αφαίμαξη. 

Αρνούμαι να αποδεχθώ τον καθημερινό εξευτελισμό του Ανθρώπου, τον βιασμό της αξιοπρέπειας ζωής και θανάτου, τις αυτοκτονίες, την πείνα, την κατάθλιψη, την στέρηση οξυγόνου των δικών μου ονείρων και του διπλανού μου, αλλά και το κομμάτιασμα της χώρας μου με προδοτικά χρεόγραφα.

Αρνούμαι να θεωρώ ίσους όλους αυτούς που νομίζουν ότι η σιωπή μου είναι και η κατάφαση μου στο προμελετημένο έγκλημα που επιμένουν να συντελούν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Καλη δυναμη και καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα...,τώρα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ KAI ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;; ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (Η' ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ;;;)KAI ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DNA ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ;;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ''ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ'' ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΓΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Οδυσσέα, επειδή όσα ζούμε είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της πνευματικής και ηθικής άλωσης - υποβάθμισης που έχουμε υποστεί σαν λαός, της έλλειψης σωστών αξιών και της αποδοχής ξένων και λανθασμένων προτύπων, για τους λόγους αυτούς η μάχη θα πρέπει να δοθεί πρώτα στο πνευματικό επίπεδο. Μπορείς να προσεύχεσαι καθημερινά με όλη τη δύναμή σου, καθώς το ανθρώπινο είναι εφήμερο ενώ το Θείο είναι αιώνιο και όλα είναι δυνατά γι΄αυτό. Αρκεί να πεισθεί το Θείο ότι αξίζουμε τη βοήθειά του και τη σωτηρία. Οτι κάτι έχουμε ακόμα να δώσουμε σαν λαός, ότι το παιχνίδι δεν χάθηκε ακόμα για μας, ότι δεν έχουμε πλήρως αλλοτριωθεί. Προς το παρόν δεν το έχουμε πείσει με τις σκέψεις και τις πράξεις μας που αφορούν μόνο το άτομό μας και την προσπάθεια διατήρησης του βολέματος. Να συμμετέχεις εμπράκτως, οραματιζόμενος την ποιότητα, την πνευματική και ηθική εξύψωση,τη μετάνοια των Ελλήνων, την συντριβή και το τσάκισμα της επικρατούσας κυρίαρχης φθήνιας. Οραματιζόμενος την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα δικαιοσύνης, πολιτισμού, προόδου, ανεξαρτησίας και ελληνικότητας. Να εμψιχώνεις όσο μπορείς αυτούς που προσπαθούν για αφύπνιση. Να ενισχύεις, ακόμα και οικονομικά αν μπορείς, όσους έπεσαν στα δίχτυα της ανεργίας και της ανέχειας, αλλά μόνο Ελληνες. Να μην δίνεις έδαφος δράσης ούτε εξυπηρέτηση σε όσους παραμένουν κολλημένοι στα μικροσυμφέροντά τους. Να μη δίνεις καμιά σημασία σε όσα αυτοί σου λένε. Να είσαι βέβαιος για την τελική νίκη μας. Ως πολυμήχανος μπορείς να ψάξεις και για επιπλέον λύσεις. Χωρίς όλα αυτά, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο σημαντικό βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

    Αρνήσου όσο θέλεις. Σκοτίστηκαν!

    Τι θα κάνεις; Θα φωνάξεις, θα βρίσεις, θα καταραστείς...
    Σκοτίστηκαν! Οι λέξεις δεν πονούν!

    Κι αν παραφωνάξεις ή τους παρασκοτίσεις, θα σε μαζέψει η αστυνομία (που μπορεί να τύχει να είναι και συγγενείς σου) και οι νόμοι τους θα σε κλείσουν μέσα.

    Πάρε το απόφαση: είσαι μικρός, αδύναμος, είσαι μόνος, χωρίς κανένα σύμμαχο - όπως κι εσύ δε νοιάστηκες ποτέ για όποιον διαμαρτυρήθηκε ή αρνήθηκε, αλλά κοίταζες μόνο την πάρτη σου έτσι δε νοιάζονται και οι άλλοι για σένα - και χωρίς κανέναν να σε προστατεύσει. Αυτοί είναι ισχυροί, έχουν δύναμη, έχουν άλλους να τους προστατεύουν ακόμη και με τη ζωή τους. Νοιάζονται για τις φωνές και την άρνησή σου όσο νοιάζεται κι ο χασάπης για τα βελάσματα του αρνιού.

    Δεν είσαι ελεύθερος, είσαι δούλος, res! Αποδέξου το, χώνεψέ το και συνέχισε να σκύβεις το κεφάλι. Τι μπορείς να κάνεις;
    Να τους μισείς; Κανένα πρόβλημα, είπαμε οι φωνές δεν πονούν.
    Να μην τους ψηφίσεις; Σκοτίστηκαν, άλλωστε στην ουσία αυτοί με το σύστημά τους αποφασίζουν και καθορίζουν και το ποιοι θα είναι υποψήφιοι αλλά και το τι θα ψηφίσεις. Η εκλογή τους δεν εξαρτάται από σένα, φιλαράκο μου. Άσε που όλο και κάποιον θα κοροϊδέψουν και την επόμενη φορά.
    Να μην πληρώσεις τα χαράτσια τους; Ένα κελλί σε περιμένει, και, μην είσαι αφελής. Κανένας δε θα νοιαστεί για τη μοίρα σου (χώρια που πολλοί θα πουν "καλά να πάθει!").
    Να κλάψεις, να ζητήσεις τον οίκτο τους; Η καλύτερή τους! Θα τους κάνεις να νοιώσουν θεοί, κύριοι της ζωής (σου) και του θανάτου (σου).

    Σκύψε λοιπόν το κεφάλι, res.
    Αγάπα το μαστίγιο του ισχυρού, μάθε να το απολαμβάνεις. Αν το καλοσκεφτείς, θα σε φέρει πιο κοντά με τον ισχυρό. Θα είναι το κοινό σας σημείο, απλά ο καθένας θα απολαμβάνει διαφορετική άκρη. Θα είναι αυτό που θα σας ενώνει.
    Παράλληλα, μπορείς να αρνείσαι. Όσο θέλεις.

    Εδώ που τα λέμε, αυτό δεν έκανες πάντα;

    Στο κάτω κάτω, μήπως μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο;

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O νεοελληνας, της λουφας και της αρπαχτης, φαε οσο μπορεις και κλεψε να'χεις, παρε μερσεντες να δειχνεσε πως απο χωριατης εγινες ανθρωπος, εκμεταλευσου τον πλησιον σου οσο μπορεις, μπες στο δημοσιο να καθεσε και να σε ταιζουν τα κοροιδα, γινε διευθυντης να λαδωνεσε απο τα κοροιδα, να περνεις και μιζες,να γινεις σπουδαιος, να σε βλεπουν εκεινοι που κλεβεις και να υποκλυνονται μπροστα σου, να θελουν να γινουν σαν εσενα, αν εισαι πιο μεγαλο λαμογιο γινε πολιτικος, αλλιος δημοσιογραφος, παρε δανεια, για σπιτι, για εξοχικα, για επιπλεον σπιτια και εξοχικα, αυτοκινητα, κοτερα, περνα καλα, κανε τον πλουσιο και μην πληρωνεις βρε αδελφε, ξερουμε πως δεν εχεις, ασε θα πληρωσουν τα κοροιδα. Εκεινα που ειναι τοσο ζωα και σε ανεχονται, που ψηφιζουν, που βλεπουν τηλεοραση και κανουν οτι τους λεει, που εχουν σαν ονειρο να γινουν και αυτα λαμογια μια μερα γιαυτο και μαλλον δεν μιλουν. Αυτος ειναι ο νεοελληνας, θα τρεμουν τα κοκκαλα των προγονων μας που ανοιξαν τα ματια σε ολο το κοσμο, που αγωνιστικαν γιαυτα που χανουμε, ντροπη ειδικοτερα στη γενια του πολυτεχνιου, καποιοι πολεμισαν και οι υπολοιποι καταχραστικαν την ελευθερια που τους δωθηκε χωρις να κουνισουν το μικρο τους δακτυλακι και σκλαβωσαν τους γονεις αλλα και τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]