Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δωρεά στρατιωτικών οχημάτων από Τουρκία για Σκόπια


Πρακτορείο Xinhua
9 Δεκεμβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους 

Ο πρέσβης της Τουρκίας στα Σκόπια, Gurol Sokmensuer, χάρισε στον Υπουργό Άμυνας των Σκοπίων, Fatmir Besimi, οκτώ νέα στρατιωτικά οχήματα, δωρεά συνολικής αξίας 710.000 δολαρίων προς τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. 

Κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής για την παράδοση, ο υπ. Άμυνας των Σκοπίων δήλωσε:

«Όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν από την διακήρυξη της ανεξαρτησίας μας έως σήμερα, έχουμε γίνει μάρτυρες του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου σχέσεων μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Τουρκίας. Η φιλία μας αποτελεί πρότυπο του εποικοδομητικού τρόπου με τον οποίο οφείλουν να συνεργάζονται οι χώρες στην περιοχή των Βαλκανίων». 

Τα οκτώ οχήματα, επτά από τα οποία ήταν στρατιωτικά τζιπ Land Rover και ένα όχημα Cobra, αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης δωρεάς από την Τουρκία, της οποίας η συνολική αξία θα αγγίξει τα 18 εκατομμύρια δολάρια

«Είμαι πεπεισμένος», υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τούρκος πρέσβης, «ότι οι ένοπλες δυνάμεις της ΠΓΔΜ θα επιδείξουν άριστες επιδόσεις στα πλαίσια της πορείας της χώρας προς την πλήρη ένταξή της στο ΝΑΤΟ». 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]