Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Sunday Times: Oι ΗΠΑ αρχίζουν μυστική μεταφορά όπλων στη Συρία

Στις ΗΠΑ ελήφθη η απόφαση να ξεκινήσουν μυστικές εξαγωγές όπλων στις ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης. 

Αυτό γράφει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sunday Times.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά πραγματοποιούν τώρα μυστική επιχείρηση για τη μεταφορά στους Σύρους εξεγερμένους όπλα με σκοπό να ενισχυθούν οι προσπάθειες απομάκρυνσης από την εξουσία του προέδρου Μπασάρ Άσαντ. 
Όλμοι, φορητά ρουκετοβόλα συστήματα, αντιαρματικοί πύραυλοι θα προωθούνται σ’ αυτούς μέσω φιλικών χωρών της Μέσης Ανατολής, οι οποίες ήδη προμηθεύουν την αντιπολίτευση με εξοπλισμό», γράφει η εφημερίδα. 
Οι Sunday Times επίσης γράφουν ότι Αμερικανοί διπλωμάτες και συνεργάτες της CIA δημιούργησαν ένα μόνιμα λειτουργούντα δίαυλο απευθείας συνομιλιών και διαβουλεύσεων με την ηγεσία των στρατιωτικών σχηματισμών της συριακής αντιπολίτευσης.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]