Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το χρονοδιάγραμμα των δόσεων της... δόσης

Σε τέσσερις δόσεις σπάει η επόμενη δόση προς την Ελλάδα, ενώ επίσης σε δόσεις θα δοθούν τα λεφτά για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την επόμενη εβδομάδα έρχονται τα 34,3 δις ευρώ, από τα οποία τα 16 δις θα πάνε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα 11,3 δις για την επαναγορά των ομολόγων και τα 7 δις για τις ανάγκες του προϋπολογισμού και την α’ φάση αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου.


Τον Ιανουάριο θα έρθει το δεύτερο πακέτο των 9,2 δις εκ των οποίων τα 7,2 θα πάνε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (+ 18 δις που δόθηκαν το καλοκαίρι) και άλλα 2 δις για τις ανάγκες του προϋπολογισμού, καθώς κλείνει τον Φεβρουάριο του 2013 και τότε θα πρέπει να καλυφθούν τα τελευταία κενά.

Τέλος, μέχρι το Μάρτιο θα δοθούν άλλες δυο δόσεις της... δόσης, ύψους 2,8 δις έκαστη, μια το Φεβρουάριο και μια τον πρώτο μήνα της άνοιξης.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]