Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπερλουσκόνι: Η Ιταλία θα φύγει από την Ευρωζώνη


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου “Reuters”, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι άφησε απόψε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ιταλίας από την ευρωζώνη λόγω των συνεπειών της κρίσης χρέους στις οικονομίες του κοινού νομίσματος, προχωρώντας στον έμμεσο “εκβιασμό” να ζητήσει ουσιαστική ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προκειμένου να μπορεί η Φρανκφούρτη να παρεμβαίνει καθοριστικά στις οικονομικές εξελίξεις, αλλά και να κρατά χαμηλά το κόστος δανεισμού χωρών όπως της Ιταλίας, που στη δεδομένη συγκυρία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

“Αν η Γερμανία δεν δεχθεί ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να γίνει μια πραγματική κεντρική τράπεζα, αν δεν πέσουν τα επιτόκια δανεισμού, η Ιταλία θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα, προκειμένου να είναι πάλι η οικονομία μας ανταγωνιστική”, είπε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία Ansa και Agi.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ένας ένας οι μαφιόζοι της ευρωζώνης θα μας λένε ότι θα φύγουν. Εμείς χαμπάρι δεν θα πάρουμε τι γίνεται και γιατί. Μόνο αφού θα κάνουν τελικά αυτό που λένε θα κοιτάμε πάλι με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντας τις εξηγήσεις των ΜΜΕ μας για "σιγουριά". Αιώνιος ύπνος... Ξυπνήστε πατριώτες. Έρχεται η σύζευξη με το υποτιμημένο δολάριο και αυτοί οι ισχυροί μάγκες θα έχουν βγάλει την ουρά τους απ' έξω για να σωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη αυτοι ειναι ελευθεροι ;
    Αυτοι οι ευρωπαιοι δεν εχασαν την ανεξαρτησια τους ;
    Ειμαστε οι τελευταιοι ελευθεροι στην ψυχη και στην καρδια και γι αυτο γινονται ολα τουτα .
    Ο πορνο Ιταλος ειναι ενα και το αυτο με τα υπολοιπα δουλικα . Ο λογος τους εχουν την ιδια αξια με τους δικους μας εφιαλτες .
    Κατανοϊτο ;
    Εμπεδωστε το , και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτοί οι "κύριοι" θα είναι ελεύθεροι, ωραίοι και πιο πλούσιοι. Οι ισλαμοποιημένοι λαοί τους δεν θα είναι.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]