Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επικίνδυνος ιός υποκλοπής δεδομένων στο Twitter


Κυκλοφορεί ιος τύπου phising που “Ψαρεύει” τους κωδικούς των χρηστών twitter (αλλά και facebook) με ό,τι συνεπάγεται αυτό και για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά κι ενοχλητικό για τους followers.

Πρώτα στέλνει Direct Message σε ΟΛΟΥΣ τους followers αλλά και στους σε αυτούς που έχετε follow.

Οταν κάποιος κάνει κλικ στο link τότε βγαίνει μια σελίδα που μοιάζει με την σελίδα signin του Twitter (ή του Facebook).Οι περισσότεροι από βιασύνη δε προσέχουν ότι η διεύθυνση είναι “λάθος” και ότι είναι σε πειρατικό server κι έτσι πληκτρολογόντας το username και password σας, το πρόγραμμα μοιράζει το ίδιο μήνυμα στους δικούς σας follower κ.ο.κ.!

Προσοχή λοιπόν στα στοιχεία της σελίδας! 

Δείτε την Εικόνα-Παράδειγμα στο πως θα πρέπει να είναι η σελίδα όπου κάνετε signinΕνας Ελληνας

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]