Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δείτε τους, φτύστε τους...


Ενας εσμός βαρύγδουπων εκπροσώπων ενός πολιτικού συστήματος που τα έκαναν όλα ίσωμα και τώρα το παίζουν από πάνω και «σωτήρες»!
Ενας συρφετός από τσανακογλείφτες - «διανοούμενους», ένα εξωνημένο καθηγητικό κατεστημένο που επί τρία χρόνια λιβανίζει τη «σοφία» και την «αναγκαιότητα» των Μνημονίων.
Ενας θίασος που περιφέρει την αυθάδεια του εκδοτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου, πλαισιωμένος από τους χορτάτους απαστράπτοντες «αστέρες» της σαπίλας, τους επιφορτισμένους να προπαγανδίζουν στους νηστικούς τον «πατριωτισμό» της... νηστείας.
Δείτε τους!

Ορκίζονται πως... αγωνιούν για τον τόπο.
Την ίδια ώρα, μπουκωμένοι αυτοί, αναγκάζουν τους άλλους να ζήσουν χωρίς μισθό, χωρίς δουλειά, χωρίς σύνταξη, χωρίς ελπίδα.
Την ίδια ώρα εκδίδουν οδηγίες... «προστασίας του καταναλωτή», όπου ως «καταναλωτής» θεωρείται ο πεινασμένος που αναγκάζεται να παραδώσει τα ...χρυσαφικά της οικογένειας στο ενεχυροδανειστήριο για μερικές πενταροδεκάρες.
Την ίδια ώρα, σε ένα κρεσέντο «φιλανθρωπίας», συμπεριφέρονται στα εκατομμύρια των ανθρώπων του λαού σαν σε «σκυλιά», προσφέροντάς τους σε «τιμή ευκαιρίας»... ληγμένα τρόφιμα!
Δείτε τους!

Λένε ότι τα παιδιά μας «πρέπει» να δουλεύουν (όταν βρίσκουν δουλειά) για 200 και 300 ευρώ.
Λένε ότι «ρεαλισμός», «υπευθυνότητα» και προπαντός «σωτηρία» είναι η εξαθλίωση.
Αλλά, αφού αυτή είναι η «σωτηρία», ο «ρεαλισμός» και η «υπευθυνότητα», γιατί οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και όλα τα τσιράκια τους δεν δοκιμάζουν να «σωθούν» οι ίδιοι με τον ίδιο τρόπο που εκείνοι προτείνουν για μας;
Εμπρός, λοιπόν!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. η αποσκοπούσα πρόθεσή τους έχει επίκεντρο και πασιφανή μοναδικό στόχο την διατήρησή της ανάδειξή τους, ως απαραίτητους ρυθμιστές της μοίρας ημών. είναι φύσει αδύνατόν να ζήσουμε χωρίς την σύνεσή τους. τα ευυπόληπτα υποκείμενα είναι σε τέτοιο βαθμό άρρωστα που μήτε κι ο Ίρβιν Γιάλομ θα μπορούσε να τα θεραπεύσει ,ακόμη κι αν πλήρωναν τα πανάκριβα νοσήλιά τους το ίδιο το ΔΝΤ και η ΕΚΤ. το ομηρικό «άχθος αρούρης » αν ισχύει κάπου κατηγορηματικά , βρήκε με τα τρία φωτομοντέλα του ( ο Χατζηπετρής θα αναλάβει τα ηνία της εξουσίας κάπως αργότερα ) τους κατάλληλους συνεπείς παρουσιαστές του, ως η αλάθητη διακαώς ακμάζουσα καλαισθησία του νεοφιλελευθερισμού τη παρουσία οικουμενικής εξαθλίωσης μαζών. αν και εφόσον θύτες και θύματα διέπονται από σχέση ,αυτό που μας ενώνει στην μέχρι τούδε επιθετικότερη sic μορφή πασαρέλας είναι μια και μοναδική λέξη, η εξαθλίωση. αυτή που διέπει τις μεν μάζες στο σώμα και στον νου , αυτή που διέπει τον οίκο μόδας ( και τα φωτομοντέλα παντός καιρού ) στον νου και στην βάρβαρη ψυχή τους . δεν θα τους φτύσω μην σκουριάσουν, θα τους βάλω φωτογραφία πάνω από το κρεβατάκι μου. αν είχα κουμπαρά και τον έσπαγα, μέχρι και μπιμπελό θα τους έκαμα, σιμά στον Κωνσταντίνο και στην Άννα-Μαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο σκέψεις εναλλάσσονται στο μυαλό μας. Πώς θα ξεφύγουμε από τη συμφορά που μας έχουν στήσει (υγιής σκέψη) και πόσα τους έδωσαν (επίσης υγιής σκέψη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ως αρχή ,ας παραδειγματιστούμε από τον ισλανδικό λαό...

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο ότι αυτός είναι ο υγιής τρόπος σκέψης. Έλα, όμως, που οι περισσότεροι από μας θεωρούν δεδομένα όσα αποφασίζονται και προσπαθούν να βρουν τρόπο να ανταπεξέλθουν. Θυμώνω αφάνταστα με όσους αποδέχονται όσα οι "λαγοί" προ-ανακοινώνουν και, πριν ακόμα ψηφιστούν, ετοιμάζουν την εφαρμογή τους.
      Για το λόγο αυτό τα έψαλλα προ ημερών σε συνδικαλιστές που θίχτηκαν γιατί τους αποκάλεσα "γραμματείς των υπουργών"!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]