Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Δώστε μας το ακριβές αντίγραφο του γερμανικού εγγράφου!

Ακριβές αντίγραφο του γερμανικού εγγράφου στο οποίο περιλαμβάνονται τα περί εποπτείας και δημιουργίας δεσμευτικού λογαριασμού ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας.

«Χθες στις 23 Οκτωβρίου 2012 και μετά από τη συνάντηση των αρχηγών της τρικομματικής κυβέρνησης διέρρευσαν δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι έχει αποσταλεί, από τη γερμανική προς την ελληνική κυβέρνηση, έγγραφο για τη δημοσιονομική διακυβέρνηση της χώρας. Το περιεχόμενο του εγγράφου δημοσιοποιήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο με τίτλο «Ενισχυμένη Διακυβέρνηση και Μηχανισμοί Ελέγχου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά επίσης, την αλληλογραφία στην οποία συμπεριλαμβάνεται το επίμαχο έγγραφο, αλλά και το ακριβές αντίγραφο της απάντησης από την ελληνική κυβέρνηση.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]