Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Στρατός και πολίτες τσακίζουν τους ισλαμοφασίστες


Η ηρωϊκή αντίσταση του Συριακού στρατού αλλά και αμάχων που έχουν βρει καταφύγιο στην σε οχυρό στην περιοχή Μααράτ Αλ Νουμάαν θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στον παλλαϊκό αγώνα του Συριακού λαού για την εκδίωξη των κτηνωδών εισβολέων. 

Σε μία από τις συχνές επιχειρήσεις των άνανδρων απογόνων του κεμάλ, το σύνολο των δυνάμεων των εισβολέων στην περιοχή επιτέθηκαν εναντίον οχυρού επιμελητείας που είχε στήσει ο Συριακός στρατός που λειτουργούσε και ως άσυλο για αμάχους που αποτελούν τα συχνότερα θύματα των εισβολέων.

Η μικρή δύναμη όμως αντί να παραδοθεί, πολέμησε ηρωϊκά προστατεύοντας ζωές και εφόδια, καταφέρνοντας να αποκρούσει τα απάνθρωπα στίφη προκαλώντας τους μεγάλες απώλειες. Οι ενισχύσεις που κατέφθασαν έκαναν απλώς καταμέτρηση αφού οι “ηρωϊκοί” ισλαμοφασίστες που είχαν απομείνει, πέταξαν τα όπλα και εξαφανίστηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις για να γλιτώσουν την οργή των Συρων πατριωτών. 



20121021-124539.jpg 
Παρά ταύτα, κάποιοι όπως ο εικονιζόμενος Omar Shams Aldin, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι ο παράδεισος εκτός από παρθένες και πιλάφια, δεν διαθέτει ούτε θέσεις για μισάνθρωπα κτήνη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ας κάνουμε μια προσευχή γι' αυτούς τους ανθρώπους, που τους σφάζουν για να τους "ελευθερώσουν" τάχα!
    Κ. Αβραμόπουλε, ξέρετε πολλούς λαούς στην ιστορία που πολέμησαν για να μείνουν σκλάβοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]