Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διάβημα Νoble Energy προς ΔΝΤ για τα μέτρα της Κύπρου

Εφημερίδα "Χαραυγή": 

Διάβημα προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει κάνει η εταιρεία Νoble Energy ώστε να μην επιβληθούν σκληρά μέτρα στην Κυπριακή Δημοκρατία στις επικείμενες διαπραγματεύσεις που θα αρχίσουν σύντομα με την Τρόικα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο ενεργειακός κολοσσός επεσήμανε σε αξιωματούχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τις πολύ σημαντικές εξελίξεις που αναμένονται στην Κύπρο με την εξόρυξη του φυσικού αερίου, τονίζοντας την ανάγκη όπως τα όποια μέτρα αποφασιστούν να μην «πνίξουν» την προοπτική ανάπτυξης στο νησί.

Το ενδιαφέρον της Νoble στα οικονομικά δρώμενα της Κύπρου δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά είναι  φυσιολογικό, καθώς η Κύπρος και η εν λόγω εταιρεία, αναμένεται να συνυπογράψουν σειρά συμφωνιών που αφορούν την έλευση του φυσικού αερίου από τα δικά μας κοιτάσματα, όπως και για την κατασκευή του Τερματικού Υγροποίησης του Φυσικού Αερίου στο Βασιλικό για σκοπούς εξαγωγής του.

Ηδη να υπενθυμίσουμε το Υπουργικό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως στη Διαπραγματευτική Ομάδα για την έναρξη των συζητήσεων…


Σχόλιο Πυγμής: Αυτά είναι τα οφέλη της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τώρα ποιός δουλεύει ποιόν ???
    Σίγουρα όλοι μαζί δουλεύουν και καταστρέφουν τον απανταχού Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]